Mezitli Belediyesi çalışanlarına emeklilik jesti

24.01.2020 - 14:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Belediyesi çalışanlarına emeklilik jesti

Mezitli Belediyesi çalışanlarının gönül rahatlığı ile emeklilik dönemini yaşamaları nedeniyle örnek bir uygulamaya imza atıyor. Emekli olan çalışanın yerine oğlu ya da kızını işe alarak iş gücünü gençleştirilirken aynı zamanda yaşı gelen çalışan emekliliğe teşvik edilmiş oluyor.

Emeğin her zaman en yüce değer olduğunu yaptığı uygulamalarla gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, büyük ses getirecek bir uygulamaya imza attı. Personelin çalıştığı dönemde yaşadığı gönül rahatlığını emekliliğinde yaşamasını isteyen Başkan Tarhan, başlattığı uygulamada emekliliğini talep eden personelin oğlu ya da kızı belediye bünyesinde işe yerleştiriliyor. Emekliliği gelen personelin çocuğunun işe alınacağını bildiğinden süresi gelince emekliliğini kendisi talep ediyor. Bu yolla belediye çalışanlarının genç ve dinamik olması sağlanıyor.   Emekliliği gelen çalışanları makamına davet ederek bir teşekkür plaketi sunduklarını söyleyen Başkan Tarhan, “Ömürlerinin büyük bölümünü vererek halkımıza hizmet eden, kentimizi güzelleştiren çalışanlarımızın emekliliklerini de aynı gönül rahatlığı ile yaşamaları en büyük arzumuz. Onlarca yıl verdiğin emeğin karşılığı elbette olamaz ama özel bir teşekkürü hak ettiklerini düşünüyoruz. Önce makamımızda ağırlayarak teşekkür plaketi sunuyoruz. Kendisinin tercih ettiği oğlu, kızı veya bir yakınını yerine işe alıyoruz” şeklinde bilgi verdi.   Mezitli’nin daha güzel bir kent olması için verdikleri emekler nedeniyle tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tarhan, “Biz arkadaşlarımızın bu emeklerinin karşılığında onlara bir jest yapmak istedik. Emekli olan personelimizin dilerlerse 1 çocuğunu işe alarak onlara destek verme geleneğimizi 5 yıldır sürdürüyoruz. Bu yolla ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan işsizlik yangınına küçük bir su dökmeye çalışırken çalışanımıza da farklı bir teşekkür etmiş oluyoruz. Özellikle emeklilerimizden bu yönde çok büyük memnuniyet var” dedi.
Mezitli Belediyesi çalışanlarının gönül rahatlığı ile emeklilik dönemini yaşamaları nedeniyle örnek bir uygulamaya imza atıyor. Emekli olan çalışanın yerine oğlu ya da kızını işe alarak iş gücünü gençleştirilirken aynı zamanda yaşı gelen çalışan emekliliğe teşvik edilmiş oluyor.

Emeğin her zaman en yüce değer olduğunu yaptığı uygulamalarla gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, büyük ses getirecek bir uygulamaya imza attı. Personelin çalıştığı dönemde yaşadığı gönül rahatlığını emekliliğinde yaşamasını isteyen Başkan Tarhan, başlattığı uygulamada emekliliğini talep eden personelin oğlu ya da kızı belediye bünyesinde işe yerleştiriliyor. Emekliliği gelen personelin çocuğunun işe alınacağını bildiğinden süresi gelince emekliliğini kendisi talep ediyor. Bu yolla belediye çalışanlarının genç ve dinamik olması sağlanıyor.

 

Emekliliği gelen çalışanları makamına davet ederek bir teşekkür plaketi sunduklarını söyleyen Başkan Tarhan, “Ömürlerinin büyük bölümünü vererek halkımıza hizmet eden, kentimizi güzelleştiren çalışanlarımızın emekliliklerini de aynı gönül rahatlığı ile yaşamaları en büyük arzumuz. Onlarca yıl verdiğin emeğin karşılığı elbette olamaz ama özel bir teşekkürü hak ettiklerini düşünüyoruz. Önce makamımızda ağırlayarak teşekkür plaketi sunuyoruz. Kendisinin tercih ettiği oğlu, kızı veya bir yakınını yerine işe alıyoruz” şeklinde bilgi verdi.

 

Mezitli’nin daha güzel bir kent olması için verdikleri emekler nedeniyle tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tarhan, “Biz arkadaşlarımızın bu emeklerinin karşılığında onlara bir jest yapmak istedik. Emekli olan personelimizin dilerlerse 1 çocuğunu işe alarak onlara destek verme geleneğimizi 5 yıldır sürdürüyoruz. Bu yolla ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan işsizlik yangınına küçük bir su dökmeye çalışırken çalışanımıza da farklı bir teşekkür etmiş oluyoruz. Özellikle emeklilerimizden bu yönde çok büyük memnuniyet var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.