Mezitli Belediyesi yardımseverle ihtiyaç sahibi arasında köprü oluyor

08.08.2019 - 08:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Belediyesi yardımseverle ihtiyaç sahibi arasında köprü oluyor

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle adını duyuran Mezitli Belediyesi yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında da dayanışma köprüsü kurulmasına öncülük ediyor.

Yardım talebiyle başvuran vatandaşlarla yardımseverleri bir araya getiren Mezitli Belediyesi, unutulan eski yardımlaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme ruhunu yeşertmeye çalışıyor. Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse mesaj çekerek yardımseverlere ulaşan Belediye, bu güne kadar yüzlerce vatandaşın sorununun giderilmesine öncülük etti. Yangın, yıkıntı, sel gibi olgular sonucu ev eşyası ihtiyacı, engelli arabası, hasta yatağı, kıyafet, eğitim yardımı gibi çok sayıda farklı kalemde yardım ulaşmasını sağlayan Mezitli Belediyesi, yaptığı kurumsal yardımların yanında Mezitli’nin Filizleri projesi ile de binlerce öğrencinin eğitim desteği almasını sağlıyor. Mezitli Belediyesi Gönüllü Evlerinde faaliyet gösteren gönüllüler de bu yardımlaşma ve dayanışma ruhunu zirveye ulaştırmayı başarıyor.   Mezitli halkının her zaman hayırsever olduğunu gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Elbette bu yardım taleplerini belediye olarak karşılayabiliriz. Ancak biz artık unutulmaya başlanan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yeniden ortaya çıkarmak istiyoruz. İhtiyaca göre kan duyurularından, her türlü maddi yardım talebine kadar her türlü duyuruyu sosyal medya hesaplarından ve mesaj olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bunu yaparken de gereksinim sahibinin rencide olmaması adına her türlü önlemi alıyoruz. Mezitli’nin yardımsever halkı binlerce gereksinim sahibinin çağrısına olumlu yanıt vererek bir gönül köprüsü kurmuştur. Hepsine teşekkür ederim” dedi.   Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Belediyemizin tüm çalışmalarında bu ruhun yeniden yaşatılması için özen gösteriyoruz. Halkımızın empati yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Herkesin bir gün bu tür yardıma gereksinimininolabileceğini anlatmak istiyoruz. Özellikle Mezitli’nin Filizleri ve Gönüllü Evlerimizde yapılan çalışmalarda gördüğümüz gibi çok cüzi miktarlara bir çocuğun eğitim desteği alması sağlanabiliyor. Bir ekmek parası, bir çocuğumuzun eğitim umudu olabiliyor” diye konuştu.   Mezitli Belediye binasında bulunan Dayanışma Evinde de hayırseverlerden gelen bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Başkan Tarhan, tüm Mezitlileri bu dayanışma ruhuna ortak olmaya çağırdı.
Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle adını duyuran Mezitli Belediyesi yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında da dayanışma köprüsü kurulmasına öncülük ediyor.

Yardım talebiyle başvuran vatandaşlarla yardımseverleri bir araya getiren Mezitli Belediyesi, unutulan eski yardımlaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme ruhunu yeşertmeye çalışıyor. Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse mesaj çekerek yardımseverlere ulaşan Belediye, bu güne kadar yüzlerce vatandaşın sorununun giderilmesine öncülük etti. Yangın, yıkıntı, sel gibi olgular sonucu ev eşyası ihtiyacı, engelli arabası, hasta yatağı, kıyafet, eğitim yardımı gibi çok sayıda farklı kalemde yardım ulaşmasını sağlayan Mezitli Belediyesi, yaptığı kurumsal yardımların yanında Mezitli’nin Filizleri projesi ile de binlerce öğrencinin eğitim desteği almasını sağlıyor. Mezitli Belediyesi Gönüllü Evlerinde faaliyet gösteren gönüllüler de bu yardımlaşma ve dayanışma ruhunu zirveye ulaştırmayı başarıyor.

 

Mezitli halkının her zaman hayırsever olduğunu gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Elbette bu yardım taleplerini belediye olarak karşılayabiliriz. Ancak biz artık unutulmaya başlanan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yeniden ortaya çıkarmak istiyoruz. İhtiyaca göre kan duyurularından, her türlü maddi yardım talebine kadar her türlü duyuruyu sosyal medya hesaplarından ve mesaj olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bunu yaparken de gereksinim sahibinin rencide olmaması adına her türlü önlemi alıyoruz. Mezitli’nin yardımsever halkı binlerce gereksinim sahibinin çağrısına olumlu yanıt vererek bir gönül köprüsü kurmuştur. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Belediyemizin tüm çalışmalarında bu ruhun yeniden yaşatılması için özen gösteriyoruz. Halkımızın empati yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Herkesin bir gün bu tür yardıma gereksinimininolabileceğini anlatmak istiyoruz. Özellikle Mezitli’nin Filizleri ve Gönüllü Evlerimizde yapılan çalışmalarda gördüğümüz gibi çok cüzi miktarlara bir çocuğun eğitim desteği alması sağlanabiliyor. Bir ekmek parası, bir çocuğumuzun eğitim umudu olabiliyor” diye konuştu.

 

Mezitli Belediye binasında bulunan Dayanışma Evinde de hayırseverlerden gelen bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Başkan Tarhan, tüm Mezitlileri bu dayanışma ruhuna ortak olmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.