Mezitli'de Örgü Kardeşliği

14.03.2019 - 15:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli'de Örgü Kardeşliği

Hayata geçirdiği sosyal etkinliklerle adından söz ettiren Mezitli Belediyesi Örgü Evi ortak projelerle gücünü artırıyor. Mezitli Belediyesi Örgü Evinin yanı sıra Harmoni Örgü Evi ve Yavuzlar İplik Firmasını bir araya getiren, Mezitli Özgü Kardeşliği adı verilen proje ile üretilen ürünler ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılacak.

Projenin açılışı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Tema Mersin İl Temsilciliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği temsilcilerinin yer aldığı törenle yapıldı. Kadınlar el attığı her işin mutlaka başarıya ulaştığını ifade eden CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Gururla söylüyorum ki nerede başarılı bir proje varsa onu hayata geçiren Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’dır. Neşet Tarhan’ın arkasındaki en büyük gücü de kadınlarımızdır. Başkanımız çok iyi biliyor ki bir işe kadınlarımız el atmışsa sonunda mutlaka başarı vardır. Başkanımızı ve kadınlarımızı bu duyarlı yaklaşımından dolayı kutluyorum” dedi. Kadının güçlenmesi için her fırsatı sunduklarına vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Kadınlarımız burada boş zamanlarını geçiriyorlar, örgü yapıyorlar. Bilmeyenler örgü öğreniyorlar. Her çarşamba günü workshop çalışması var. Burada yeni işlemeler öğreniyorlar. Öğrenmekle de kalmayıp içerisinde yer aldıkları projelerle sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oluyorlar. Tüm emek veren kadınlarımızı kutluyorum” dedi.
Hayata geçirdiği sosyal etkinliklerle adından söz ettiren Mezitli Belediyesi Örgü Evi ortak projelerle gücünü artırıyor. Mezitli Belediyesi Örgü Evinin yanı sıra Harmoni Örgü Evi ve Yavuzlar İplik Firmasını bir araya getiren, Mezitli Özgü Kardeşliği adı verilen proje ile üretilen ürünler ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılacak.

Projenin açılışı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Tema Mersin İl Temsilciliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği temsilcilerinin yer aldığı törenle yapıldı.

Kadınlar el attığı her işin mutlaka başarıya ulaştığını ifade eden CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Gururla söylüyorum ki nerede başarılı bir proje varsa onu hayata geçiren Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’dır. Neşet Tarhan’ın arkasındaki en büyük gücü de kadınlarımızdır. Başkanımız çok iyi biliyor ki bir işe kadınlarımız el atmışsa sonunda mutlaka başarı vardır. Başkanımızı ve kadınlarımızı bu duyarlı yaklaşımından dolayı kutluyorum” dedi.

Kadının güçlenmesi için her fırsatı sunduklarına vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Kadınlarımız burada boş zamanlarını geçiriyorlar, örgü yapıyorlar. Bilmeyenler örgü öğreniyorlar. Her çarşamba günü workshop çalışması var. Burada yeni işlemeler öğreniyorlar. Öğrenmekle de kalmayıp içerisinde yer aldıkları projelerle sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oluyorlar. Tüm emek veren kadınlarımızı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.