Mezitli’nin Girişine İnsan Hakları Koruluğu

30.11.2020 - 19:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli’nin Girişine İnsan Hakları Koruluğu

Mezitli Belediyesi, 6 yıl önce dikilen fidanların ağaç haline geldiği İnsan Hakları Koruluğunda ‘İnsan Hakları’ haftasını kutlayacak.

Havaların sıcak geçtiği günlerde mor renkli çiçek açan Jakaranda ağaçları 10 Aralık’ta büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Mezitli Belediyesi, 6 yıl önce dikilen fidanların ağaç haline geldiği İnsan Hakları Koruluğunda ‘İnsan Hakları’ haftasını kutlayacak. Mezitli’nin doğu girişini süsleyen İnsan Hakları Koruluğunda Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.   MEZİTLİ’YE KENTE DOĞU YÖNÜNDEN GELENLERİ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜ KARŞILIYOR Covid-19 virüsünün son günlerde etkisini artırmasıyla birlikte temiz açık havanın öneminin daha çok ortaya açtığına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıl önce diktiğimiz fidanların büyüdüğünü görmekten son derece mutluyuz. Kente Doğu yönünden gelenleri muhteşem bir görüntü karşılıyor. ‘Burası Mezitli’ diyeceğimiz güzel bir çalışma yaptık. Adının anlamını da karşılaması için 10 Aralık İnsan Hakları Günü törenimizi jakaranda koruluğumuzda yapmak istiyoruz. Özellikle Korona virüsle mücadelede sağlıklı nefes almanın önemi daha iyi anlaşıldı. Evde sıkılan vatandaşlarımızı kapalı alışveriş merkezlerine gitmek yerine kentin 60 farklı noktasında oluşturduğumuz koruluklarımızda temiz havayı jakaranda ağaçlarının muhteşem görüntüleri altında solumaya davet ediyoruz” diye konuştu.  
Mezitli Belediyesi, 6 yıl önce dikilen fidanların ağaç haline geldiği İnsan Hakları Koruluğunda ‘İnsan Hakları’ haftasını kutlayacak.

Havaların sıcak geçtiği günlerde mor renkli çiçek açan Jakaranda ağaçları 10 Aralık’ta büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Mezitli Belediyesi, 6 yıl önce dikilen fidanların ağaç haline geldiği İnsan Hakları Koruluğunda ‘İnsan Hakları’ haftasını kutlayacak. Mezitli’nin doğu girişini süsleyen İnsan Hakları Koruluğunda Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

 

MEZİTLİ’YE KENTE DOĞU YÖNÜNDEN GELENLERİ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜ KARŞILIYOR

Covid-19 virüsünün son günlerde etkisini artırmasıyla birlikte temiz açık havanın öneminin daha çok ortaya açtığına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “6 yıl önce diktiğimiz fidanların büyüdüğünü görmekten son derece mutluyuz. Kente Doğu yönünden gelenleri muhteşem bir görüntü karşılıyor. ‘Burası Mezitli’ diyeceğimiz güzel bir çalışma yaptık. Adının anlamını da karşılaması için 10 Aralık İnsan Hakları Günü törenimizi jakaranda koruluğumuzda yapmak istiyoruz. Özellikle Korona virüsle mücadelede sağlıklı nefes almanın önemi daha iyi anlaşıldı. Evde sıkılan vatandaşlarımızı kapalı alışveriş merkezlerine gitmek yerine kentin 60 farklı noktasında oluşturduğumuz koruluklarımızda temiz havayı jakaranda ağaçlarının muhteşem görüntüleri altında solumaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.