Mezitli Soroptimist Kulübü 4 yaşında

14.11.2019 - 13:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Soroptimist Kulübü 4 yaşında

2015 yılından beri kadın hakları alanındaki kazanımlarda önemli bir rol oynayan Mezitli Soroptimist Kulübü, 4 yaşına girdi.

Mersin ve Mezitli’de yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle kendini kanıtlayan Kulüp, kadın ve çevre sorunlarına yönelik somut kazanımlarla stratejik gelişimler uyguluyor.  4. yaşını kulüp üyeleriyle birlikte pasta keserek kutlayan Kulüp üyeleri, önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.   KAYMAZ, “SES GETİREN PROJELER ÜRETTİK, GURURLUYUZ” Kuruluş yıldönümünde kısa bir açıklama yapan Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayı Kaymaz, Kulübün kurulduğu günden beri uluslararası düzeyde çalışmalara imza attığının altını çizdi. Kaymaz, “İş ve meslek sahibi kadınlardan oluşan kulübümüz, yeni üyeleriyle gücüne güç katıyor.  Kuruluşumuzdan bu yana koca 4 yıl geçmiş. Kulüp üyelerimiz ile birlikte güzel, köklü ve ses getiren projeler ürettik. Ayrıca Soroptimistliği özümseyerek, tanınmasını sağladık. Kadınlarımızın yaşam statülerini yükseltmek adına demokratik, eşitlikçi ve barışçı bir toplum düzenin sağlamak için gayret gösterdik. En önem verdiğimiz projelerimizden birisi de kız çocuklarımızın okumasına katkı sağlamak oldu. 4 yıl çok hızlı geçti. Kulüp üyelerimiz ile birlikte dün nasıl çalıştıysak bugün de ve yarında tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Saymakla bitmeyecek 4 yıla sığdırdıklarımızdan bazılarını kuruluş yıldönümümüzde konuştuk. Birlikte olmanın gücü, her yıl bir öncekinden daha güzel projeler yapmanın kararlılığı ile yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarıda en büyük pay bizlere inanarak destek veren mülki amirlerimize, kadınlara ve kulüp arkadaşlarıma teşekkür ederim” sözleri ile mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.
2015 yılından beri kadın hakları alanındaki kazanımlarda önemli bir rol oynayan Mezitli Soroptimist Kulübü, 4 yaşına girdi.

Mersin ve Mezitli’de yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle kendini kanıtlayan Kulüp, kadın ve çevre sorunlarına yönelik somut kazanımlarla stratejik gelişimler uyguluyor.  4. yaşını kulüp üyeleriyle birlikte pasta keserek kutlayan Kulüp üyeleri, önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

KAYMAZ, “SES GETİREN PROJELER ÜRETTİK, GURURLUYUZ”

Kuruluş yıldönümünde kısa bir açıklama yapan Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayı Kaymaz, Kulübün kurulduğu günden beri uluslararası düzeyde çalışmalara imza attığının altını çizdi. Kaymaz, “İş ve meslek sahibi kadınlardan oluşan kulübümüz, yeni üyeleriyle gücüne güç katıyor.  Kuruluşumuzdan bu yana koca 4 yıl geçmiş. Kulüp üyelerimiz ile birlikte güzel, köklü ve ses getiren projeler ürettik. Ayrıca Soroptimistliği özümseyerek, tanınmasını sağladık. Kadınlarımızın yaşam statülerini yükseltmek adına demokratik, eşitlikçi ve barışçı bir toplum düzenin sağlamak için gayret gösterdik. En önem verdiğimiz projelerimizden birisi de kız çocuklarımızın okumasına katkı sağlamak oldu. 4 yıl çok hızlı geçti. Kulüp üyelerimiz ile birlikte dün nasıl çalıştıysak bugün de ve yarında tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Saymakla bitmeyecek 4 yıla sığdırdıklarımızdan bazılarını kuruluş yıldönümümüzde konuştuk. Birlikte olmanın gücü, her yıl bir öncekinden daha güzel projeler yapmanın kararlılığı ile yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarıda en büyük pay bizlere inanarak destek veren mülki amirlerimize, kadınlara ve kulüp arkadaşlarıma teşekkür ederim” sözleri ile mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.