MHP, Erdemli'de Mükerrem Tollu ile devam edecek

20.11.2018 - 14:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MHP, Erdemli'de Mükerrem Tollu ile devam edecek

Erdemli, 2009 yılında Mükerrem Tollu ile başladığı yolculuğuna üçüncü dönemde de devam edecek. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 2019 seçimlerinde Erdemli Belediye Başkan adaylarının Mükerrem Tollu olduğunu bildirdi.

Haberin ardından açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin teveccühü ve takdiriyle Erdemlimizde hizmete devam etmek üzere görevlendirildim, ülkemize hayırlı uğurlu olsun." dedi. Genel Merkezden Cuma günü yapılan açıklamada üçüncü dönem için de "Mükerrem Tollu" dendi. İki dönemdir hizmette bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 33 yıllık belediyecilik tecrübesi ile ilçenin her noktasında problemlerin çözümünü sağlamış olan ve her türlü çalışmayı eş zamanlı olarak yürüten politikası, geliştirdiği projeler ile modern bir şehir algısı yaratmıştır. 2014 yılında gelen Büyükşehir Yasası sonrası bünyesine dâhil olan mahalle sayısının artmasına rağmen çalışmalarını, aksaklığa mahal vermeden devam ettiren Başkan Tollu, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar her noktaya hizmet götürdüklerini bildirdi.  
Erdemli, 2009 yılında Mükerrem Tollu ile başladığı yolculuğuna üçüncü dönemde de devam edecek. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 2019 seçimlerinde Erdemli Belediye Başkan adaylarının Mükerrem Tollu olduğunu bildirdi.

Haberin ardından açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin teveccühü ve takdiriyle Erdemlimizde hizmete devam etmek üzere görevlendirildim, ülkemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Genel Merkezden Cuma günü yapılan açıklamada üçüncü dönem için de "Mükerrem Tollu" dendi. İki dönemdir hizmette bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 33 yıllık belediyecilik tecrübesi ile ilçenin her noktasında problemlerin çözümünü sağlamış olan ve her türlü çalışmayı eş zamanlı olarak yürüten politikası, geliştirdiği projeler ile modern bir şehir algısı yaratmıştır. 2014 yılında gelen Büyükşehir Yasası sonrası bünyesine dâhil olan mahalle sayısının artmasına rağmen çalışmalarını, aksaklığa mahal vermeden devam ettiren Başkan Tollu, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakıma kadar her noktaya hizmet götürdüklerini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.