MÜGEV'e yeni yönetim

16.05.2019 - 14:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MÜGEV'e yeni yönetim

Kısa adı MÜGEV olan Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı, olağan genel kurulunu gerçekleştirip mevcut Başkan Prof. Dr. Hakan Arslan ile devam kararı alırken, vakfın ismi Mersin Üniversitesi Geliştirme ve Tanıtım Vakfı olarak değiştirildi.

Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı, olağan genel kurulunu MESİAD Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Vakfa üye STK ve kurum temsilcilerinin katılımı ile yapılan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Prof. Dr. Hakan Arslan, Mersin ve Mersin Üniversitesi’ne fayda sağlayacak projelere katkı sunmaya çalıştıklarını, MÜGEV’in kentimiz adına önemli gelişmelere imza attığını kaydetti.   Arslan; “Kentimizin kurumları yakın temas içerisinde çalışmaktayız. Birçok kurum ve kuruluş vakfımıza katkı sunmaktadır. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği de her zaman bizler ile işbirliği içinde oldu. Başta MESİAD olmak üzere çalışmalarımıza katkı sunan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.   Nitelikli eğitim için çalışmalarına devam edeceklerini belirten MÜGEV Başkan Yardımcısı Hasan Engin ise; “Eğitim toplumsal hayatın en önemli olgusudur. Üniversitemizin ve Vakfımızın kentimize daha fazla katkı sunması için çalışmalarımızı özveri ile yürüttük. Ancak MÜGEV olarak bundan sonra daha fazla rol üstlenip Mersinimize daha fazla katkı sunacağız. Yeni dönemde vakfımıza daha fazla başarı diliyoruz” dedi.   Açılış konuşmasının ardından Divan Başkanlığına Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akın seçildi. Bilanço ve faaliyetler genel kurula okunurken, Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı isminin Mersin Üniversitesi Geliştirme ve Tanıtım Vakfı olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.   Genel Kurulun ardından Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Yönetim Kurulu Başkanı (MEÜ) Prof. Dr. Hakan Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yard. (MESİAD) Hasan Engin Yönetim Kurulu Başkan Yard.(Mersin B.B.) Hasan Gökbel Sayman(MMMO) Ömer Faruk Tokgöz Genel Sekreter  Mustafa Yalçın Yönetim Kurulu Üyesi (MTSO) Abdülkadir Dölek Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ) Prof Dr. Erdal Baykan Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ)Doç. Dr. Yusuf İnandı Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ)Doç. Dr. Duygu V. Yılmaz   DENETİM KURULU Denetim Kurulu Başkanı YMM Ahmet Akın Denetim Kurulu Üyesi (MDTO) Ümit Sarı Denetim Kurulu Üyesi (MEÜ) Prof. Dr. Özcan Ay    
Kısa adı MÜGEV olan Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı, olağan genel kurulunu gerçekleştirip mevcut Başkan Prof. Dr. Hakan Arslan ile devam kararı alırken, vakfın ismi Mersin Üniversitesi Geliştirme ve Tanıtım Vakfı olarak değiştirildi.

Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı, olağan genel kurulunu MESİAD Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Vakfa üye STK ve kurum temsilcilerinin katılımı ile yapılan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Prof. Dr. Hakan Arslan, Mersin ve Mersin Üniversitesi’ne fayda sağlayacak projelere katkı sunmaya çalıştıklarını, MÜGEV’in kentimiz adına önemli gelişmelere imza attığını kaydetti.

 

Arslan; “Kentimizin kurumları yakın temas içerisinde çalışmaktayız. Birçok kurum ve kuruluş vakfımıza katkı sunmaktadır. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği de her zaman bizler ile işbirliği içinde oldu. Başta MESİAD olmak üzere çalışmalarımıza katkı sunan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Nitelikli eğitim için çalışmalarına devam edeceklerini belirten MÜGEV Başkan Yardımcısı Hasan Engin ise; “Eğitim toplumsal hayatın en önemli olgusudur. Üniversitemizin ve Vakfımızın kentimize daha fazla katkı sunması için çalışmalarımızı özveri ile yürüttük. Ancak MÜGEV olarak bundan sonra daha fazla rol üstlenip Mersinimize daha fazla katkı sunacağız. Yeni dönemde vakfımıza daha fazla başarı diliyoruz” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından Divan Başkanlığına Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akın seçildi. Bilanço ve faaliyetler genel kurula okunurken, Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı isminin Mersin Üniversitesi Geliştirme ve Tanıtım Vakfı olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

 

Genel Kurulun ardından Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti;

Yönetim Kurulu Başkanı (MEÜ) Prof. Dr. Hakan Arslan

Yönetim Kurulu Başkan Yard. (MESİAD) Hasan Engin

Yönetim Kurulu Başkan Yard.(Mersin B.B.) Hasan Gökbel

Sayman(MMMO) Ömer Faruk Tokgöz

Genel Sekreter  Mustafa Yalçın

Yönetim Kurulu Üyesi (MTSO) Abdülkadir Dölek

Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ) Prof Dr. Erdal Baykan

Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ)Doç. Dr. Yusuf İnandı

Yönetim Kurulu Üyesi (MEÜ)Doç. Dr. Duygu V. Yılmaz

 

DENETİM KURULU

Denetim Kurulu Başkanı YMM Ahmet Akın

Denetim Kurulu Üyesi (MDTO) Ümit Sarı

Denetim Kurulu Üyesi (MEÜ) Prof. Dr. Özcan Ay

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.