Mükerrem Tollu’dan MGC’ye hayırlı olsun ziyareti

14.11.2019 - 19:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mükerrem Tollu’dan MGC’ye hayırlı olsun ziyareti

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli’deki gazeteciler Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni (MGC) ziyaret ederek Başkan R. Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

9 Kasım Cumartesi günü yapılan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen R. Kaya Tepe ve yönetimine tebrik ziyaretleri başladı. Bu ziyaretler kapsamında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli’deki gazeteciler Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne gelerek yeni yönetimle bir araya geldiler. MGC Başkanı R. Kaya Tepe, ziyaretlerinden dolayı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, cemiyet üye yapısı ile ilgili bilgi verdikten sonra gazetecilerin yaşadıkları zorluklara da değindi.   “BASIN OLARAK SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”   Resmi ilanların kesilmesinin gündeme gelişi ve basının yaşadığı maddi sıkıntılara vurgu yapan Başkan Tepe, “Resmi ilanların kesilmesi durumu vardı, şuan için ertelenmiş gibi gözüküyor. O şimdi biraz rahatlattı gibi ama maliyetlerin artması, şu anlamda belki önümüzdeki süreçte yazılı basının bile çıkmasını zora sokacak. Bu anlamda kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyacı var gazetecilerin. Televizyonların, radyoların kendilerine özel sorunları var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, bu sıkıntılı dönemde arkadaşlarımız sağ olsunlar ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlara bu görevi uygun gördüler. Bizler de elimizden geldiği kadar bu görevi yerine getirmeye çalışacağız.” dedi.   TOLLU’DAN MGC’YE MEDYA GÜNLERİ’Nİ BİRLİKTE YAPMA TEKLİFİ   Konuşmasına R. Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ardından medyanın gücüne vurgu yaptı. Medyanın öneminin farkında olan bir yerden Medya Günleri etkinliğinden bahseden Başkan Mükerrem Tollu, “Medya Günleri adı altında yerel ve bölgesel medya çalışanlarını bir araya getiriyoruz. Gazeteciler bir araya gelerek mesleki anlamda problemlerine, dertlerine ortak çözüm yolları aramaları fikriyle bunu yaptık ve çok da kabul gördü bu çalışmamız. Yüzlerce gazetecinin üç gün boyunca Erdemli’de misafir edilmesinin çok önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Bu yıl arzu ederseniz Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile bu işi yapalım.” şeklinde konuştu. MGC Başkanı R. Kaya Tepe ise bu teklifi memnuniyetle karşılayacaklarını ifade etti.      
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli’deki gazeteciler Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni (MGC) ziyaret ederek Başkan R. Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

9 Kasım Cumartesi günü yapılan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen R. Kaya Tepe ve yönetimine tebrik ziyaretleri başladı. Bu ziyaretler kapsamında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli’deki gazeteciler Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne gelerek yeni yönetimle bir araya geldiler. MGC Başkanı R. Kaya Tepe, ziyaretlerinden dolayı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, cemiyet üye yapısı ile ilgili bilgi verdikten sonra gazetecilerin yaşadıkları zorluklara da değindi.

 

“BASIN OLARAK SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

 

Resmi ilanların kesilmesinin gündeme gelişi ve basının yaşadığı maddi sıkıntılara vurgu yapan Başkan Tepe, “Resmi ilanların kesilmesi durumu vardı, şuan için ertelenmiş gibi gözüküyor. O şimdi biraz rahatlattı gibi ama maliyetlerin artması, şu anlamda belki önümüzdeki süreçte yazılı basının bile çıkmasını zora sokacak. Bu anlamda kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyacı var gazetecilerin. Televizyonların, radyoların kendilerine özel sorunları var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, bu sıkıntılı dönemde arkadaşlarımız sağ olsunlar ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlara bu görevi uygun gördüler. Bizler de elimizden geldiği kadar bu görevi yerine getirmeye çalışacağız.” dedi.

 

TOLLU’DAN MGC’YE MEDYA GÜNLERİ’Nİ BİRLİKTE YAPMA TEKLİFİ

 

Konuşmasına R. Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ardından medyanın gücüne vurgu yaptı. Medyanın öneminin farkında olan bir yerden Medya Günleri etkinliğinden bahseden Başkan Mükerrem Tollu, “Medya Günleri adı altında yerel ve bölgesel medya çalışanlarını bir araya getiriyoruz. Gazeteciler bir araya gelerek mesleki anlamda problemlerine, dertlerine ortak çözüm yolları aramaları fikriyle bunu yaptık ve çok da kabul gördü bu çalışmamız. Yüzlerce gazetecinin üç gün boyunca Erdemli’de misafir edilmesinin çok önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Bu yıl arzu ederseniz Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile bu işi yapalım.” şeklinde konuştu. MGC Başkanı R. Kaya Tepe ise bu teklifi memnuniyetle karşılayacaklarını ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.