Mutluluğa Merhaba Semineri

Yaşam 24.01.2019 - 10:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mutluluğa Merhaba Semineri

İçel Soroptimist Kulübü, kurulduğundan bu yana kadınlara ve genç kızlara yönelik sürdürdüğü seminer çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

İçel Soroptimist Kulübü, Mersin’de denetimli serbestlik ile cezaevinden çıkan kadın hükümlülere yönelik “Mutluluğa Merhaba” semineri düzenledi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün işbirliğinde, 23 Ocak 2019 Çarşamba günü Mersin Adliyesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, “Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sahar Akbari katılımcılara gündelik hayat ve mutluluk üzerine bilgiler aktardı.           İçel Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ganime Turan yaptığı açıklamada, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana seminerler, mesleki eğitimler ve benzeri etkinliklerle  kadınlarımızın ve genç kızlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu seminerimizde ise cezalarını tamamlayan kader mahkumu kadınlarımızla birlikte mutluluğa merhaba dedik. Onlara, yalnız olmadıklarını htirmek ayrıca bizim için de mutluluk olmuştur”, dedi.  
İçel Soroptimist Kulübü, kurulduğundan bu yana kadınlara ve genç kızlara yönelik sürdürdüğü seminer çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

İçel Soroptimist Kulübü, Mersin’de denetimli serbestlik ile cezaevinden çıkan kadın hükümlülere yönelik “Mutluluğa Merhaba” semineri düzenledi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün işbirliğinde, 23 Ocak 2019 Çarşamba günü Mersin Adliyesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, “Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sahar Akbari katılımcılara gündelik hayat ve mutluluk üzerine bilgiler aktardı.          

İçel Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ganime Turan yaptığı açıklamada, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana seminerler, mesleki eğitimler ve benzeri etkinliklerle  kadınlarımızın ve genç kızlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu seminerimizde ise cezalarını tamamlayan kader mahkumu kadınlarımızla birlikte mutluluğa merhaba dedik. Onlara, yalnız olmadıklarını htirmek ayrıca bizim için de mutluluk olmuştur”, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.