Narenciye Festivali'nde Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Kültür-Sanat 10.11.2018 - 22:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Narenciye Festivali'nde Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Mersin'i 17-18 Kasım’da 6.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali heyacanı sardı. Mersin'in en büyük festivalinde bu yıl yok yok. Festivalin neşesinin yanında tüm güzelliklerini fotolarda ölümsüzleştirmek ve "Mersin narenciye şehridir" mesajını tüm ülkemize ve dünyaya vermek için ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Mersin’de ve Çukurova’da hayatın önemli parçalarından biri olan Narenciye üretimine dikkat çekmek ve Mersin’in uluslararası platformda tanınırlığı hususunda bütünün bir parçası olduğunu amaçlayan Uluslararası Mersin Narenciye Festivalinde ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor. Yarışmanın Teması “Narenciye Festivali”Festivalden Mutlu yüzler, mutluluk kenti Mersin,Narenciyeli lezzetler, festivalden kareler, yani tüm bunları fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek. Bu yıl 6.Uluslararası Narenciye festivali kapsamında düzenlenen Fotoğraf Yarışması Festivalin coşkusunu katılımcılarla paylaşmak,fotoğraf sanatına katkı yapmak ve amatör fotoğrafçıları motive etmek amacı ile birlikte bu muhteşem etkinliği kadrajlara hapsederek anları ölümsüzleştirmek amaçlanıyor. Katılım: Yarışmaya, Festivalde çekilmiş en çok 6 adet renkli ya da siyah/beyaz fotoğrafla, Seçici Kurul üyeleri,organizasyonda görevli olan kurum ve görevlileri, Borsa çalışanları ile Borsa yöneticileri ve birinci derecede yakınları dışında herkes katılabiliyor. Katılımcı olmak isteyen fotoğrafçı Festival başlangıcında belirlenen yarışma masasında  festivalin kapanış günü olan 18 Kasım’da sabah saatlerinden itibaren  Başvuru Formunu doldurarak ve seçtiği fotoğrafları teslim ederek veya başvuru formu ile birlikte fotoğraflarını yarisma@mersinnarenciyefestivali.com adresine e-mail ile göndererek katılımını tamamlayacaktır. Kayıt ve katılım ücretsizdir. Başvuru formu pdf veya Word formatında www.mersinnarenciyefestivali.com adresinden indirilebilir. - Fotoğraflar Festival günü sonunda belirlenmiş olan  adreste sayısal ortamda teslim edilecektir. Fotoğraf teslimi saat 17:00’de sona erecektir. Yarışmanın şartları www.mersinnarenciyefestivali.com  adresinden öğrenilebilir.     YARIŞMA TAKVİMİ: Duyuru : 08 Kasım 2018 Başvuru Tarihi: 17 Kasım 2018 Cumartesi saat 09:00’dan itibaren Son Katılma Tarihi : 18 KASIM 2018 Pazar 17:00 Seçici Kurul Değerlendirmesi : 08 ARALIK 2018 Sonuçların Açıklanması : 11 aralık  2018 Salı Ödül Töreni ve Sergi Alanı: Jüri toplantısı yapıldıktan sonra açıklanacaktır.   SEÇİCİ KURUL: Seyfi Arslan-Fotoğraf Sanatçısı-MFD-Mersin Fotoğraf Derneği Cemil Güven-Fotoğraf Sanatçısı-AFAD-Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği Hulki Muradi-Fotoğraf Sanatçısı-MOF-Mersin Olba Fotoğraf Derneği İsmail Sarı-Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ayhan Şenbayrak-Fotoğraf Sanatçısı-AFAD –Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği   ÖDÜLLER: Birincilik Ödülü : 1 tam altın İkincilik Ödülü : 1 yarım altın Üçüncülük Ödülü : 1 çeyrek altın 20 adet sergileme    
Mersin'i 17-18 Kasım’da 6.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali heyacanı sardı. Mersin'in en büyük festivalinde bu yıl yok yok. Festivalin neşesinin yanında tüm güzelliklerini fotolarda ölümsüzleştirmek ve "Mersin narenciye şehridir" mesajını tüm ülkemize ve dünyaya vermek için ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Mersin’de ve Çukurova’da hayatın önemli parçalarından biri olan Narenciye üretimine dikkat çekmek ve Mersin’in uluslararası platformda tanınırlığı hususunda bütünün bir parçası olduğunu amaçlayan Uluslararası Mersin Narenciye Festivalinde ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Yarışmanın Teması “Narenciye Festivali”Festivalden Mutlu yüzler, mutluluk kenti Mersin,Narenciyeli lezzetler, festivalden kareler, yani tüm bunları fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek.

Bu yıl 6.Uluslararası Narenciye festivali kapsamında düzenlenen Fotoğraf Yarışması Festivalin coşkusunu katılımcılarla paylaşmak,fotoğraf sanatına katkı yapmak ve amatör fotoğrafçıları motive etmek amacı ile birlikte bu muhteşem etkinliği kadrajlara hapsederek anları ölümsüzleştirmek amaçlanıyor.

Katılım:

Yarışmaya, Festivalde çekilmiş en çok 6 adet renkli ya da siyah/beyaz fotoğrafla, Seçici Kurul üyeleri,organizasyonda görevli olan kurum ve görevlileri, Borsa çalışanları ile Borsa yöneticileri ve birinci derecede yakınları dışında herkes katılabiliyor.

Katılımcı olmak isteyen fotoğrafçı Festival başlangıcında belirlenen yarışma masasında  festivalin kapanış günü olan 18 Kasım’da sabah saatlerinden itibaren  Başvuru Formunu doldurarak ve seçtiği fotoğrafları teslim ederek veya başvuru formu ile birlikte fotoğraflarını yarisma@mersinnarenciyefestivali.com adresine e-mail ile göndererek katılımını tamamlayacaktır. Kayıt ve katılım ücretsizdir. Başvuru formu pdf veya Word formatında www.mersinnarenciyefestivali.com adresinden indirilebilir.

- Fotoğraflar Festival günü sonunda belirlenmiş olan  adreste sayısal ortamda teslim edilecektir. Fotoğraf teslimi saat 17:00’de sona erecektir.

Yarışmanın şartları www.mersinnarenciyefestivali.com  adresinden öğrenilebilir.

 

 

YARIŞMA TAKVİMİ:

Duyuru : 08 Kasım 2018

Başvuru Tarihi: 17 Kasım 2018 Cumartesi saat 09:00’dan itibaren

Son Katılma Tarihi : 18 KASIM 2018 Pazar 17:00

Seçici Kurul Değerlendirmesi : 08 ARALIK 2018

Sonuçların Açıklanması : 11 aralık  2018 Salı

Ödül Töreni ve Sergi Alanı: Jüri toplantısı yapıldıktan sonra açıklanacaktır.

 

SEÇİCİ KURUL:

Seyfi Arslan-Fotoğraf Sanatçısı-MFD-Mersin Fotoğraf Derneği

Cemil Güven-Fotoğraf Sanatçısı-AFAD-Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği

Hulki Muradi-Fotoğraf Sanatçısı-MOF-Mersin Olba Fotoğraf Derneği

İsmail Sarı-Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri

Ayhan Şenbayrak-Fotoğraf Sanatçısı-AFAD –Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği

 

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü : 1 tam altın

İkincilik Ödülü : 1 yarım altın

Üçüncülük Ödülü : 1 çeyrek altın

20 adet sergileme

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.