Nem Ve Rutubet Sorununa Karşı Süper Buluş! Dünyada Bir İlk ; Pamex

04.08.2019 - 18:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Nem Ve Rutubet Sorununa Karşı Süper Buluş! Dünyada Bir İlk ; Pamex

Mersin'de yaşayanların en büyük sorunu olan nem ve rutubet sorununa karşı kesin çözüm olan Pamex, Mersin'de üretilmeye ve uygulanmaya başladı.

Tamamen doğal ve katkısız içeriğiyle devrim niteliğindeki uygulama, nemden ve rutubetten muzdarip olanlara nefes aldıracak. PAMEX NEDİR? Pamex, içerisinde doğal ürünler bulunan, uygulandığı alanlarda sağlıklı yaşam alanlar oluşturan, doğaya saygılı, uzun ömürlü dekoratif ve sanatsal duvar kaplama ve sıvasıdır.Yüzde yüz doğal volkanik mineral ve pamuk karışımları ile hazırlanan bir malzeme olup, ağır metal, kimyevi madde içermeyen sağlıklı bir üründür. Mersin Yenişehir ilçesinde hizmete açılan Naturepast/pamex kurucularından Zeynel Mihadioğlu; tamamen Türk insanının bir buluşu ve sayısız yararları olan bu ürünü, ,nemden ve rutubetten bunalmış Mersin halkına sunmaktan onur duyduklarını belirterek "Bu ürün dünyada ilktir ve tamamen kendi buluşumuzdur. Yararlarını saymaya kalkarsak sayfalar tutar. Halkımızı büromuza davet ediyoruz.  Bu buluşun ne kadar yararlı, ekonomik ve sağlıklı olduğunu yerinde görmeleri incelemeleri gerekiyor. "dedi. Açılışa katılan ve ürünü inceleyen Mersinli sanatçı Mehmet Tekkanat;  sanatsal alanlar için de çok önemli bir buluş olan Pamex, bizlere de nefes aldıracak gibi görünüyor diyerek, "yalıtım, ses ve dekoratif konularında  ve her şeyden önce sağlık alanında çığır açacak bir buluş, Özellikle Mersin gibi nem ve rutubet konusunda çok zorlandığımız şehirlere çok yararı olacak" dedi.    
Mersin'de yaşayanların en büyük sorunu olan nem ve rutubet sorununa karşı kesin çözüm olan Pamex, Mersin'de üretilmeye ve uygulanmaya başladı.

Tamamen doğal ve katkısız içeriğiyle devrim niteliğindeki uygulama, nemden ve rutubetten muzdarip olanlara nefes aldıracak.

PAMEX NEDİR?

Pamex, içerisinde doğal ürünler bulunan, uygulandığı alanlarda sağlıklı yaşam alanlar oluşturan, doğaya saygılı, uzun ömürlü dekoratif ve sanatsal duvar kaplama ve sıvasıdır.Yüzde yüz doğal volkanik mineral ve pamuk karışımları ile hazırlanan bir malzeme olup, ağır metal, kimyevi madde içermeyen sağlıklı bir üründür.

Mersin Yenişehir ilçesinde hizmete açılan Naturepast/pamex kurucularından Zeynel Mihadioğlu; tamamen Türk insanının bir buluşu ve sayısız yararları olan bu ürünü, ,nemden ve rutubetten bunalmış Mersin halkına sunmaktan onur duyduklarını belirterek "Bu ürün dünyada ilktir ve tamamen kendi buluşumuzdur. Yararlarını saymaya kalkarsak sayfalar tutar. Halkımızı büromuza davet ediyoruz.  Bu buluşun ne kadar yararlı, ekonomik ve sağlıklı olduğunu yerinde görmeleri incelemeleri gerekiyor. "dedi.

Açılışa katılan ve ürünü inceleyen Mersinli sanatçı Mehmet Tekkanat;  sanatsal alanlar için de çok önemli bir buluş olan Pamex, bizlere de nefes aldıracak gibi görünüyor diyerek, "yalıtım, ses ve dekoratif konularında  ve her şeyden önce sağlık alanında çığır açacak bir buluş, Özellikle Mersin gibi nem ve rutubet konusunda çok zorlandığımız şehirlere çok yararı olacak" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.