Nihat Kahveci Ve Survivor Sema Aydemir, Toroslar’a Geliyor

19.09.2019 - 18:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Nihat Kahveci Ve Survivor Sema Aydemir, Toroslar’a Geliyor

Toroslar Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

‘Arabasız Gün’ ilan edilen 22 Eylül’de de; spor turnuvaları, geleneksel sokak oyunları ve gösterilerin yer alacağı dolu dolu bir program hazırlayan Toroslar Belediyesi, eski milli futbolcu Nihat Kahveci ve Survivor 2018 yarışmasının ünlüler takımında yarışan eski milli atlet Sema Aydemir’i de Toroslar’da ağırlayacak. 22 Eylül Pazar günü saat 12.00’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’nde gerçekleştirilecek imza ve söyleşi etkinliğinde; Kahveci ve Aydemir, Mersinli hayranlarıyla bir araya gelecek.   Başkan Yılmaz; “Motorlu Araçların Geçmediği Bir Caddede Buluşalım”   Kişileri bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarının kullanılmasına teşvik etmek amacıyla hazırladıkları ‘Arabasız Gün’ etkinliğine tüm Mersinlileri davet eden Başkan Yılmaz; “Motorlu araçların geçmediği bir caddede gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 22 Eylül’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’ne bekliyoruz.” dedi. 22 Eylül Pazar Günü saat 12.00’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’nde düzenlenecek ‘Arabasız Gün Etkinliği” Programı ise şöyle;  Etkinlikler: Söyleşi ve İmza Günü; Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci ve Milli Atlet-Survivor Sema Aydemir, Turnuvalar: Mini Voleybol, Mini Futbol, Bocce, Ayak Tenisi, Gösteriler:Bisikletli Akrobasi, Geleneksel Sokak Oyunları, Kukla Atölyesi, TORTEK Atölyeleri, Halk Oyunları, Zumba, Sokak Sanatçıları Dinletisi, Paten, Kaykay. Toroslar Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında 21 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Alsancak Mahallesi TORTEK binası önünden Yumuktepe Höyüğü Kazı Alanına yürüyüş ve höyük çevresinde temizlik etkinliği de yapılacak.    
Toroslar Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

‘Arabasız Gün’ ilan edilen 22 Eylül’de de; spor turnuvaları, geleneksel sokak oyunları ve gösterilerin yer alacağı dolu dolu bir program hazırlayan Toroslar Belediyesi, eski milli futbolcu Nihat Kahveci ve Survivor 2018 yarışmasının ünlüler takımında yarışan eski milli atlet Sema Aydemir’i de Toroslar’da ağırlayacak.

22 Eylül Pazar günü saat 12.00’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’nde gerçekleştirilecek imza ve söyleşi etkinliğinde; Kahveci ve Aydemir, Mersinli hayranlarıyla bir araya gelecek.

 

Başkan Yılmaz; “Motorlu Araçların Geçmediği Bir Caddede Buluşalım”

 

Kişileri bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarının kullanılmasına teşvik etmek amacıyla hazırladıkları ‘Arabasız Gün’ etkinliğine tüm Mersinlileri davet eden Başkan Yılmaz; “Motorlu araçların geçmediği bir caddede gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 22 Eylül’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’ne bekliyoruz.” dedi.

22 Eylül Pazar Günü saat 12.00’de Akbelen Mahallesi Ziya Paşa Caddesi’nde düzenlenecek ‘Arabasız Gün Etkinliği” Programı ise şöyle;  Etkinlikler: Söyleşi ve İmza Günü; Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci ve Milli Atlet-Survivor Sema Aydemir, Turnuvalar: Mini Voleybol, Mini Futbol, Bocce, Ayak Tenisi, Gösteriler:Bisikletli Akrobasi, Geleneksel Sokak Oyunları, Kukla Atölyesi, TORTEK Atölyeleri, Halk Oyunları, Zumba, Sokak Sanatçıları Dinletisi, Paten, Kaykay.

Toroslar Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında 21 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Alsancak Mahallesi TORTEK binası önünden Yumuktepe Höyüğü Kazı Alanına yürüyüş ve höyük çevresinde temizlik etkinliği de yapılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.