Onur Efe Özkan Anısına Sahnedeler

17.05.2019 - 11:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Onur Efe Özkan Anısına Sahnedeler

ARBENS SANAT, bu sene sonu gösterilerini, genç yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ARBENS SANAT oyuncusu ONUR EFE ÖZKAN için sahneleyecek.

     Onur efe Özkan kimdir:  Henüz 15 yaşında hayata veda eden Onur, iki yıl boyunca ARBENS SANAT kurumunda kurslarda ve oyunlarda yer aldı, “YOLUMUZU BULALIM” adlı oyunda kendisini aşan bir performans sergileyerek önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlara hazırlığını sürdürdü. Sahne içerisindeki neşesi, dostluğu ve kendini geliştirme arzusu, yaşı küçük olmasına rağmen hayata karşı olgunluğu ile tüm Arbens Sanat ailesinin neşe ve ilham kaynağı oldu.        Arbens sanat ailesi;  Onur efe’nin rol aldığı “FİDYE DOLMA” adlı oyunu, onun anısına sahneye koymaya hazırlanıyor. Oyun, parkta, bir bank’ın etrafında gelişen olaylar silsilesinden oluşuyor. Günümüzde yaşanan olaylara ışık tutan oyun, seyircilere mizahi bir dille aktarılıyor.        ERDİNÇ AYDIN’IN yazdığı, KEREM ÇİÇEK’in yönettiği, oyunda;  Perihan fırat ÖĞÜÇ, Hividar KILIÇ, Gülnihal KILAVUZ, Deniz KARAYILAN, Fazilet TAŞKIN, Robert MANUKYAN, Berfin TERCAN, Ersin AYDIN, Özbek TAN, aslı ÇİÇEK, Göksel FURAT,  deniz AYDIN, Hasret erdem DOĞAN VE Mert can ALPGİRAY İLE Vahit utku İŞÇİMEN görev alırken, oyunun yardımcı yönetmenliğini Vahit utku İŞÇİMEN,  ışık ve müziği  ise Pelin AKDAĞ ve Nilay DEMİR  üstleniyor.  FİDYE DOLMA adlı oyun, 26 MAYIS SAAT: 15.00 – 18.00’DA VE 28 MAYIS 20.30’ DA ALTAN ERKEKLİ SAHNESİNDE sergilenecek.
ARBENS SANAT, bu sene sonu gösterilerini, genç yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ARBENS SANAT oyuncusu ONUR EFE ÖZKAN için sahneleyecek.

     Onur efe Özkan kimdir:  Henüz 15 yaşında hayata veda eden Onur, iki yıl boyunca ARBENS SANAT kurumunda kurslarda ve oyunlarda yer aldı, “YOLUMUZU BULALIM” adlı oyunda kendisini aşan bir performans sergileyerek önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlara hazırlığını sürdürdü. Sahne içerisindeki neşesi, dostluğu ve kendini geliştirme arzusu, yaşı küçük olmasına rağmen hayata karşı olgunluğu ile tüm Arbens Sanat ailesinin neşe ve ilham kaynağı oldu.

       Arbens sanat ailesi;  Onur efe’nin rol aldığı “FİDYE DOLMA” adlı oyunu, onun anısına sahneye koymaya hazırlanıyor. Oyun, parkta, bir bank’ın etrafında gelişen olaylar silsilesinden oluşuyor. Günümüzde yaşanan olaylara ışık tutan oyun, seyircilere mizahi bir dille aktarılıyor.

       ERDİNÇ AYDIN’IN yazdığı, KEREM ÇİÇEK’in yönettiği, oyunda;  Perihan fırat ÖĞÜÇ, Hividar KILIÇ, Gülnihal KILAVUZ, Deniz KARAYILAN, Fazilet TAŞKIN, Robert MANUKYAN, Berfin TERCAN, Ersin AYDIN, Özbek TAN, aslı ÇİÇEK, Göksel FURAT,  deniz AYDIN, Hasret erdem DOĞAN VE Mert can ALPGİRAY İLE Vahit utku İŞÇİMEN görev alırken, oyunun yardımcı yönetmenliğini Vahit utku İŞÇİMEN,  ışık ve müziği  ise Pelin AKDAĞ ve Nilay DEMİR  üstleniyor. 

FİDYE DOLMA adlı oyun, 26 MAYIS SAAT: 15.00 – 18.00’DA VE 28 MAYIS 20.30’ DA ALTAN ERKEKLİ SAHNESİNDE sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.