Orta Akdeniz Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nden İhracatçılara Plaket

Ekonomi 30.01.2019 - 19:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Orta Akdeniz Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nden İhracatçılara Plaket

Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü tarafından, en fazla ihracat yapan Mersin merkezli ilk üç firmaya plaket verildi.

Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında AKİB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, dış ticaret erbabının rahat bir ortamda, kolay ve güvenli işlem yapabilmesi için her türlü tedbirleri aldıklarını belirterek, özellikle 2018 yılında göstermiş oldukları performanstan dolayı ihracatçıları kutladı. Bölgemizin daha yüksek ihracat rakamlarına ulaşabilmesi için, ihracatçılarla gümrük yetkililerinin daima uyum içerisinde ve özveri ile çalışması gerektiğinin önemini vurgulayan AKİB Genel Sekreter V. Ümit Sarı ise, ihracatın her aşamasında ortaya çıkan engelleri beraberce aşmanın yollarını gösteren ve bütün firmalara her türlü desteği veren Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından, en fazla ihracat yapan ilk firma olan Çimsa Çimento San. Tic. A.Ş., Başhan Tarımsal Ürn. Paz. San. Dış. Tic. A.Ş ile Menas Mersin Zirai Ürünler İşl. İhr. San. Tic. A.Ş’ ye plaketleri Bölge Müdürü Fikret Erol tarafından verildi.  
Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü tarafından, en fazla ihracat yapan Mersin merkezli ilk üç firmaya plaket verildi.

Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında AKİB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, dış ticaret erbabının rahat bir ortamda, kolay ve güvenli işlem yapabilmesi için her türlü tedbirleri aldıklarını belirterek, özellikle 2018 yılında göstermiş oldukları performanstan dolayı ihracatçıları kutladı.

Bölgemizin daha yüksek ihracat rakamlarına ulaşabilmesi için, ihracatçılarla gümrük yetkililerinin daima uyum içerisinde ve özveri ile çalışması gerektiğinin önemini vurgulayan AKİB Genel Sekreter V. Ümit Sarı ise, ihracatın her aşamasında ortaya çıkan engelleri beraberce aşmanın yollarını gösteren ve bütün firmalara her türlü desteği veren Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, en fazla ihracat yapan ilk firma olan Çimsa Çimento San. Tic. A.Ş., Başhan Tarımsal Ürn. Paz. San. Dış. Tic. A.Ş ile Menas Mersin Zirai Ürünler İşl. İhr. San. Tic. A.Ş’ ye plaketleri Bölge Müdürü Fikret Erol tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.