Özkan, 'Kahraman milletimiz aziz Şehitlerimizin emanetine daima güçlü bir şekilde sahiplenerek, bu hain darbeyi unutmayacaktır.'

14.07.2019 - 17:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan, 'Kahraman milletimiz aziz Şehitlerimizin emanetine daima güçlü bir şekilde sahiplenerek, bu hain darbeyi unutmayacaktır.'

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör şebekesi vatanımıza, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize istiklal ve istikbalimize kastetmişti. Aziz milletimiz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, yine büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla; dinine, vatanına, özgürlüğüne ve hukuk düzenine sahip çıkmış, hain işgal girişimini, Allah’ın inayeti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve aziz milletimizin cesaretiyle, bütün dünyaya örnek olacak şanlı bir direnişle bertaraf etmiştir. Kahraman milletimiz aziz Şehitlerimizin emanetine daima güçlü bir şekilde sahiplenerek, bu hain darbeyi unutmayacaktır. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle vatanımızın bekası uğruna mücadele ederek canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunar, tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör şebekesi vatanımıza, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize istiklal ve istikbalimize kastetmişti.
Aziz milletimiz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, yine büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla; dinine, vatanına, özgürlüğüne ve hukuk düzenine sahip çıkmış, hain işgal girişimini, Allah’ın inayeti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve aziz milletimizin cesaretiyle, bütün dünyaya örnek olacak şanlı bir direnişle bertaraf etmiştir.
Kahraman milletimiz aziz Şehitlerimizin emanetine daima güçlü bir şekilde sahiplenerek, bu hain darbeyi unutmayacaktır.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle vatanımızın bekası uğruna mücadele ederek canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunar, tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.