Özyiğit, ‘Atatürkçülükten Bir Santim Sapmayız’

Siyaset 25.03.2019 - 15:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit, ‘Atatürkçülükten Bir Santim Sapmayız’

Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe katılan CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Atatürk’ün çizgisinden bir santim ayrılmamamız gerekiyor. Bazıları ne zaman bunu yapmaya kalksa ülkenin içine girdiği durum ortada” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, burs verilen öğrenciler yararına düzenlediği yemeğe katıldı. Gecede bir konuşma yapan Abdullah Özdemir,  Yenişehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesinin ardından, müzisyenliğinin yanı sıra eczacılık eğitimi alan oğlu Deniz Özyiğit ile arasında geçen bir anıyı paylaştı. Özyiğit, “ Aday olduğumda, ‘Sevgili oğlum Deniz’e o kadar müzik eğitimi aldın bize bir şarkı yap’ demiştim. O da sağ olsun ‘Atatürk’ün izinde Yeni Yenişehir’de Abdullah Özyiğit ile’ ifadelerinin yer aldığı bir şarkı besteledi.  Demokrasi çok uzun soluklu bir süreç. Son 15 yılda ciddi bir kan kaybı var. Hani halat çekme oyunu var ya işte uluslararası güçler Türkiye’yi ortaya almışlar Ortadoğu bataklığına doğru çekmeye çalışıyorlar. Bizim görevimiz Atatürkçü gençlerle,  Atatürkçü düşünceyle Türkiye’yi o Ortadoğu bataklığından alıp Çağdaş medeniyetler seviyesine doğru taşımak olacaktır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeyi, getirildiği bu kötü durumdan tekrar alıp, çağdaş bir yörüngeye getireceğiz Atatürk’ün çizgisinden bir santim ayrılmamamız gerekiyor. Bazıları ne zaman bunu yapmaya kalksa ülkenin içine girdiği durum ortada” diye konuştu.
Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe katılan CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Atatürk’ün çizgisinden bir santim ayrılmamamız gerekiyor. Bazıları ne zaman bunu yapmaya kalksa ülkenin içine girdiği durum ortada” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, burs verilen öğrenciler yararına düzenlediği yemeğe katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Abdullah Özdemir,  Yenişehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesinin ardından, müzisyenliğinin yanı sıra eczacılık eğitimi alan oğlu Deniz Özyiğit ile arasında geçen bir anıyı paylaştı.

Özyiğit, “ Aday olduğumda, ‘Sevgili oğlum Deniz’e o kadar müzik eğitimi aldın bize bir şarkı yap’ demiştim. O da sağ olsun ‘Atatürk’ün izinde Yeni Yenişehir’de Abdullah Özyiğit ile’ ifadelerinin yer aldığı bir şarkı besteledi.  Demokrasi çok uzun soluklu bir süreç. Son 15 yılda ciddi bir kan kaybı var. Hani halat çekme oyunu var ya işte uluslararası güçler Türkiye’yi ortaya almışlar Ortadoğu bataklığına doğru çekmeye çalışıyorlar. Bizim görevimiz Atatürkçü gençlerle,  Atatürkçü düşünceyle Türkiye’yi o Ortadoğu bataklığından alıp Çağdaş medeniyetler seviyesine doğru taşımak olacaktır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeyi, getirildiği bu kötü durumdan tekrar alıp, çağdaş bir yörüngeye getireceğiz Atatürk’ün çizgisinden bir santim ayrılmamamız gerekiyor. Bazıları ne zaman bunu yapmaya kalksa ülkenin içine girdiği durum ortada” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.