Özyiğit, ‘Bu Başarıda Her Çalışanımızın Payı Var’

01.11.2019 - 14:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit, ‘Bu Başarıda Her Çalışanımızın Payı Var’

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye işçileriyle buluşmasında, Yenişehir’in insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettiği ilçe durumuna geldiğini söyledi. Özyiğit, “Burada herkesin emeği var. Proje çizen mühendis, mimar, teknisyen arkadaşımızdan şoför arkadaşımıza, park bahçelerde çalışan arkadaşımızdan temizlik işlerinde çalışan arkadaşımıza kadar herkesin bu başarıda payı var” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediyede kadrolu işçi statüsünde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi. Yenişehir Belediyesi’nin uzun zamandır sosyal demokrat anlayışla yönetildiğine değinen Abdullah Özyiğit, “Yapılan çalışmalar sayesinde bu kent herkesin beğenisini kazanan, insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettikleri bir ilçe oldu. Her zaman söylüyorum. Yenişehir Mersin’in kalbidir. Yenişehir’de yapılacak her hizmet Mersin’in de gelişime büyük katkı sunar. Bugün Mersin’in en gözde ilçesi Yenişehir.  Burada herkesin emeği var. Proje çizen mühendis, mimar, teknisyen arkadaşımızdan şoför arkadaşımıza, park bahçelerde çalışan arkadaşımızdan temizlik işlerinde çalışan arkadaşımıza kadar herkesin bu başarıda payı var” dedi.   İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ   Yenişehir Belediyesi’nin nisan ayından itibaren yeni bir anlayış ve heyecanla çalışmaya başladığını da ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit,  “Birlikte yönetim anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz. Ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı halka danışıyoruz, uzmanlara danışıyoruz.  Bu şehre hizmet eden bir ekibiz. İnsanlar bize güvendi, bu belediyeyi yönetin dedi, hizmet üretin dedi. Bu hizmeti birlikte üreteceğiz. Bu işleri yaparken de emeğinizin karşılığını alın teriniz kurumadan vermek istiyoruz. Bu kurumun sürdürülebilir olması için de hepimize görev düşüyor. Emeğe saygımızın sonsuz olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum” diye konuştu. Toplantının ardından Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi işçileri ve sendika temsilcileriyle birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sırasında Başkan Abdullah Özyiğit ile işçiler sohbet etti.   DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ATATÜRK KİTABI   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, işçilerle buluşmasının ardından  Temizlik İşleri personeli Kerim Çukur'un doğum gününü de kutladı. Başkan Abdullah Özyiğit, 43 yaşına giren Kerim Çukur'a İlber Ortaylı'nın ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ve Efe Erginer'in ‘Bir Başka Atatürk’ adlı kitabını hediye etti.        
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye işçileriyle buluşmasında, Yenişehir’in insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettiği ilçe durumuna geldiğini söyledi. Özyiğit, “Burada herkesin emeği var. Proje çizen mühendis, mimar, teknisyen arkadaşımızdan şoför arkadaşımıza, park bahçelerde çalışan arkadaşımızdan temizlik işlerinde çalışan arkadaşımıza kadar herkesin bu başarıda payı var” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediyede kadrolu işçi statüsünde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

Yenişehir Belediyesi’nin uzun zamandır sosyal demokrat anlayışla yönetildiğine değinen Abdullah Özyiğit, “Yapılan çalışmalar sayesinde bu kent herkesin beğenisini kazanan, insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettikleri bir ilçe oldu. Her zaman söylüyorum. Yenişehir Mersin’in kalbidir. Yenişehir’de yapılacak her hizmet Mersin’in de gelişime büyük katkı sunar. Bugün Mersin’in en gözde ilçesi Yenişehir.  Burada herkesin emeği var. Proje çizen mühendis, mimar, teknisyen arkadaşımızdan şoför arkadaşımıza, park bahçelerde çalışan arkadaşımızdan temizlik işlerinde çalışan arkadaşımıza kadar herkesin bu başarıda payı var” dedi.

 

İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

 

Yenişehir Belediyesi’nin nisan ayından itibaren yeni bir anlayış ve heyecanla çalışmaya başladığını da ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit,  “Birlikte yönetim anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz. Ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı halka danışıyoruz, uzmanlara danışıyoruz.  Bu şehre hizmet eden bir ekibiz. İnsanlar bize güvendi, bu belediyeyi yönetin dedi, hizmet üretin dedi. Bu hizmeti birlikte üreteceğiz. Bu işleri yaparken de emeğinizin karşılığını alın teriniz kurumadan vermek istiyoruz. Bu kurumun sürdürülebilir olması için de hepimize görev düşüyor. Emeğe saygımızın sonsuz olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum” diye konuştu.

Toplantının ardından Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi işçileri ve sendika temsilcileriyle birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sırasında Başkan Abdullah Özyiğit ile işçiler sohbet etti.

 

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ATATÜRK KİTABI

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, işçilerle buluşmasının ardından  Temizlik İşleri personeli Kerim Çukur'un doğum gününü de kutladı. Başkan Abdullah Özyiğit, 43 yaşına giren Kerim Çukur'a İlber Ortaylı'nın ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ve Efe Erginer'in ‘Bir Başka Atatürk’ adlı kitabını hediye etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.