Özyiğit, ‘Son 10 Günde Çok Dikkatli Olmalıyız’

Siyaset 20.03.2019 - 13:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit, ‘Son 10 Günde Çok Dikkatli Olmalıyız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit Çiftlikköy Mahallesi’nde Seçim ofisi açtı.

Seçim çalışmalarında halkın teveccühü ile karşılaştığını ifade eden Özyiğit, “Demokrasiden umudunu kesenlere seslenen Özyiğit, “Artık demokrasiden umudunu kesmiş, ben artık sandığa gitsem de bir şey değişmiyor duygusuna kapılmış vatandaşlarımız var. Son 10 günde çok dikkatli olmamız gerekiyor. İnsanları mutlaka sandığa davet etmemiz gerekiyor” dedi. CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Çiftlikköy Mahallesin’de yeni bir seçim ofisi açtı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, Parti Meclis Üyesi Tekin Bingöl, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Gaziantep Milletvekili, İrfan Kaplan, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Ali Mahir Başarır, Parti Meclisi Üyemiz Fatma Güner ve Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu katıldı. Açılışta CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, kısa birer konuşma yaptı. ‘YENİŞEHİR’İ YÜZDE 70 OY ORANIYLA KAZANACAĞIZ’ CHP’nin hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet anlayışıyla belediyecilik yaptığını söyleyen ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağababa, “Türkiye’de 228 belediye CHP’li belediye başkanı tarafından yönetilmektedir. Bu belediyelerin tamamını yeniden kazanacağız. Ancak sizlerin de katkılarıyla Yenişehir’i yüzde 70 oy oranıyla kazanacağız. Buda Büyükşehir’in müjdecisi olacak" dedi. ‘GÖRÜYORUM Kİ ÖZYİĞİT, KADINLARI ARKASINA ALMIŞ SIRTINIZ YERE GELMEZ’ CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Yerel yönetimler gerçekten çok önemli. Bir kadın milletvekili olarak kadın dostu bir belediyecilik istediğimi belirtmek isterim ama başkan adayımız Abbdullah Özyiğit, zaten bu sözü vermiş. Türkiye’de yaşanılabilir belediyelere bakıldığında CHP’li belediyeler görülmektedir. CHP’li belediyelerin projeleriyle yarışamayanlar, yerel seçimleri çekip çevirip beka sorununa getirmeye çalışıyorlar. Belediye başkanlarımızın yerine seçimegiren adaylarımızda başkanlarımızın görevi bıraktığı yerden bayrağı alarak daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Görüyorum ki Abdullah Özyiğit kadınları arkasına almış ve eminim sırtınız yere gelmez” Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ise seçim çalışmalarında vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldığını ifade ederek,  şunları söyledi: “Bu seçimde sokaklarda büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bunun için hepinize minnettarım. Bir sıkıntımız var onu görüyorum. Bazı insanlarımızda bir miktar küskünlük değil de kadere küskünlük gibi bir şey görüyorum. Artık demokrasiden umudunu kesmiş, ben artık sandığa gitsem de artık bir şey değişmiyor duygusuna kapılmış. Bu noktada bu son 10 günde çok dikkatli olmamız gerekiyor. İnsanları mutlaka sandığa davet etmemiz gerekiyor.”      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit Çiftlikköy Mahallesi’nde Seçim ofisi açtı.

Seçim çalışmalarında halkın teveccühü ile karşılaştığını ifade eden Özyiğit, “Demokrasiden umudunu kesenlere seslenen Özyiğit, “Artık demokrasiden umudunu kesmiş, ben artık sandığa gitsem de bir şey değişmiyor duygusuna kapılmış vatandaşlarımız var. Son 10 günde çok dikkatli olmamız gerekiyor. İnsanları mutlaka sandığa davet etmemiz gerekiyor” dedi.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Çiftlikköy Mahallesin’de yeni bir seçim ofisi açtı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, Parti Meclis Üyesi Tekin Bingöl, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Gaziantep Milletvekili, İrfan Kaplan, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Ali Mahir Başarır, Parti Meclisi Üyemiz Fatma Güner ve Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu katıldı.

Açılışta CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, kısa birer konuşma yaptı.

‘YENİŞEHİR’İ YÜZDE 70 OY ORANIYLA KAZANACAĞIZ’

CHP’nin hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet anlayışıyla belediyecilik yaptığını söyleyen ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağababa, “Türkiye’de 228 belediye CHP’li belediye başkanı tarafından yönetilmektedir. Bu belediyelerin tamamını yeniden kazanacağız. Ancak sizlerin de katkılarıyla Yenişehir’i yüzde 70 oy oranıyla kazanacağız. Buda Büyükşehir’in müjdecisi olacak" dedi.

‘GÖRÜYORUM Kİ ÖZYİĞİT, KADINLARI ARKASINA ALMIŞ SIRTINIZ YERE GELMEZ’

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Yerel yönetimler gerçekten çok önemli. Bir kadın milletvekili olarak kadın dostu bir belediyecilik istediğimi belirtmek isterim ama başkan adayımız Abbdullah Özyiğit, zaten bu sözü vermiş. Türkiye’de yaşanılabilir belediyelere bakıldığında CHP’li belediyeler görülmektedir. CHP’li belediyelerin projeleriyle yarışamayanlar, yerel seçimleri çekip çevirip beka sorununa getirmeye çalışıyorlar. Belediye başkanlarımızın yerine seçimegiren adaylarımızda başkanlarımızın görevi bıraktığı yerden bayrağı alarak daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Görüyorum ki Abdullah Özyiğit kadınları arkasına almış ve eminim sırtınız yere gelmez”

Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ise seçim çalışmalarında vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldığını ifade ederek,  şunları söyledi: “Bu seçimde sokaklarda büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bunun için hepinize minnettarım. Bir sıkıntımız var onu görüyorum. Bazı insanlarımızda bir miktar küskünlük değil de kadere küskünlük gibi bir şey görüyorum. Artık demokrasiden umudunu kesmiş, ben artık sandığa gitsem de artık bir şey değişmiyor duygusuna kapılmış. Bu noktada bu son 10 günde çok dikkatli olmamız gerekiyor. İnsanları mutlaka sandığa davet etmemiz gerekiyor.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.