Özyiğit,'Yeni yılı,tüm enerjimiz ve tüm heyecanımızla karşılamaya hazırız.'

Siyaset 27.12.2018 - 08:48, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit,'Yeni yılı,tüm enerjimiz ve tüm heyecanımızla karşılamaya hazırız.'

Özyiğit, "2019 yılının Yenişehir için, Mersin için ve tüm memleketimiz için barışla, huzurla, toplumsal ve ekonomik gelişimle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere verdi: 2019’un hem Türkiye için hem de Mersin için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. YENİ-YENİŞEHİR’de hayata geçirmeyi öngördüğümüz projelerimizin, ilçemizin ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu çapta bir üretim dönüşümüne ve yeni istihdam yaratma ihtiyacına yanıt olacağına inanıyoruz. Ve tabii ki, bu yönde atılacak her adımı bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Bunun yanı sıra sürdürülebilirlik, gençlerimizin sosyal hayattaki ihtiyaçları ve kadınların çalışma hayatına katılımı ve toplumsal duyarlılık konuları önceliğimizdir.Faaliyet göstereceğimiz her sektörde daima ‘öncü’ ve ‘örnek’ olma hedefimizle YENİ-YENİŞEHİR’de yeni yılı tüm enerjimiz ve tüm heyecanımızla karşılamaya hazırız. 2018 yılında ne yazık ki hem global düzeyde hem de ülkemizde terörün ve krizlerin acısını defalarca yaşadık. Bu yaşanan olaylardan büyük üzüntü duymakla beraber ortak aklın ve barışın galip gelmesi umudu ile bu vahim olayların bir an önce son bulmasını diliyorum.2019 yılının Yenişehir için, Mersin için ve tüm memleketimiz için barışla, huzurla, toplumsal ve ekonomik gelişimle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Özyiğit, "2019 yılının Yenişehir için, Mersin için ve tüm memleketimiz için barışla, huzurla, toplumsal ve ekonomik gelişimle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum." dedi

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere verdi:

2019’un hem Türkiye için hem de Mersin için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. YENİ-YENİŞEHİR’de hayata geçirmeyi öngördüğümüz projelerimizin, ilçemizin ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu çapta bir üretim dönüşümüne ve yeni istihdam yaratma ihtiyacına yanıt olacağına inanıyoruz. Ve tabii ki, bu yönde atılacak her adımı bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Bunun yanı sıra sürdürülebilirlik, gençlerimizin sosyal hayattaki ihtiyaçları ve kadınların çalışma hayatına katılımı ve toplumsal duyarlılık konuları önceliğimizdir.Faaliyet göstereceğimiz her sektörde daima ‘öncü’ ve ‘örnek’ olma hedefimizle YENİ-YENİŞEHİR’de yeni yılı tüm enerjimiz ve tüm heyecanımızla karşılamaya hazırız.

2018 yılında ne yazık ki hem global düzeyde hem de ülkemizde terörün ve krizlerin acısını defalarca yaşadık. Bu yaşanan olaylardan büyük üzüntü duymakla beraber ortak aklın ve barışın galip gelmesi umudu ile bu vahim olayların bir an önce son bulmasını diliyorum.2019 yılının Yenişehir için, Mersin için ve tüm memleketimiz için barışla, huzurla, toplumsal ve ekonomik gelişimle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.