Özyiğit, 'Yenişehir’de Doğru İşler, Güzel İşler Yapacağız’

Siyaset 21.02.2019 - 12:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit, 'Yenişehir’de Doğru İşler, Güzel İşler Yapacağız’

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’de doğru işleri, güzel işleri yapmaya söz verdik ve sözümüzde duracağız. Yeni Yenişehir’i hep birlikte oluşturacağız. Biz biliriz, biz yaparız demeyeceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ile birlikte Artvinliler Derneği’ni ziyaret etti. Özyiğit, burada yaptığı konuşmada, “Yenişehir Belediyesi bize çok güzel bir miras bırakmış. Biz bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağız.  Fiziki altyapının üzerine, zaten var olan insan kaynağımızı da ekleyerek Yenişehir’i daha da ileriye taşıyacağız. Yenişehir’de doğru işleri, güzel işleri yapmaya söz verdik ve sözümüzde duracağız. Yeni Yenişehir’i hep birlikte oluşturacağız. Biz biliriz, biz yaparız demeyeceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. ‘O GÜNLERİ UNUTMADIK’ Bir grup partili tarafından oluşturulan Dostlara Çağrı Platformu’nun toplantısına da katılan Özyiğit, CHP’lilere 2014 seçimlerindeki yenilgiyi hatırlattı ve uyarılarda bulundu. Özyiğit, “Ben 2015 yılında il başkanı olup da mazbatayı aldığımda ilk gittiğim yer Büyükşehir Belediyesi’nden atılan işçilerin direniş çadırı olmuştu. O dönem binlerce işçi işinden atıldı. Çocuğu lösemi hastası olan babalar bile işten atılmıştı. İşçiler günlerce direndi. Belediyenin önünde gaz aparatları atıldı. Bunları unutmadık, unutmamamız lazım. Şimdi bazı ilçelerde bazı arkadaşlar küstüm oynamıyor diyor. Burada küsmek, darılmak yok. 2014’te bir hata yaptık. Bugün Allah’ın lütfu olsa gerek aritmetik olarak önümüzde bir şans doğdu. Yeniden kazanmamız için şans doğdu. Bunu değerlendirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.  
CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’de doğru işleri, güzel işleri yapmaya söz verdik ve sözümüzde duracağız. Yeni Yenişehir’i hep birlikte oluşturacağız. Biz biliriz, biz yaparız demeyeceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ile birlikte Artvinliler Derneği’ni ziyaret etti.

Özyiğit, burada yaptığı konuşmada, “Yenişehir Belediyesi bize çok güzel bir miras bırakmış. Biz bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağız.  Fiziki altyapının üzerine, zaten var olan insan kaynağımızı da ekleyerek Yenişehir’i daha da ileriye taşıyacağız. Yenişehir’de doğru işleri, güzel işleri yapmaya söz verdik ve sözümüzde duracağız. Yeni Yenişehir’i hep birlikte oluşturacağız. Biz biliriz, biz yaparız demeyeceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

‘O GÜNLERİ UNUTMADIK’

Bir grup partili tarafından oluşturulan Dostlara Çağrı Platformu’nun toplantısına da katılan Özyiğit, CHP’lilere 2014 seçimlerindeki yenilgiyi hatırlattı ve uyarılarda bulundu.

Özyiğit, “Ben 2015 yılında il başkanı olup da mazbatayı aldığımda ilk gittiğim yer Büyükşehir Belediyesi’nden atılan işçilerin direniş çadırı olmuştu. O dönem binlerce işçi işinden atıldı. Çocuğu lösemi hastası olan babalar bile işten atılmıştı. İşçiler günlerce direndi. Belediyenin önünde gaz aparatları atıldı. Bunları unutmadık, unutmamamız lazım. Şimdi bazı ilçelerde bazı arkadaşlar küstüm oynamıyor diyor. Burada küsmek, darılmak yok. 2014’te bir hata yaptık. Bugün Allah’ın lütfu olsa gerek aritmetik olarak önümüzde bir şans doğdu. Yeniden kazanmamız için şans doğdu. Bunu değerlendirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.