Sadık Özkan, 'Yeni yılınızı ve 3 ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yılını kutlarım'

30.12.2018 - 20:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sadık Özkan, 'Yeni yılınızı ve 3 ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yılını kutlarım'

Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Genel Sekreteri Sadık Özkan, yeni yılı ve 3 ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yılını kutladı.

Özkan, kutlama mesajında sevinç ve hüzünlerin yanı sıra acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakıp 2019'u karşılayacak olmanın heyecanı içerisinde, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dilediğini belirtti. Özkan, "2019 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinç ve mutluluklar ise paylaştıkça artar. Yeni yılın birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlığa parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını temenni eder, , tüm Mersinli hemşehrilerimin yeni yılını kutlarım."dedi 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97 yılını da tebrik eden Özkan, "Mersin 3 Ocak 1922'de yaktığı bağımsızlık meşalesi ile yabancı işgalcilerin esaretine asla boyun eğmeyeceğini tüm Türkiye'ye gösterdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Mersinliler, Mersin'e Sahip Çıkınız" sözü ile hareket ederek; birlik, beraberlik içerisinde yaşayacak ve emaneti olan Mersinimize  sahip çıkacağız. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılının tüm halkımıza kutlu olmasını dilerim" dedi
Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Genel Sekreteri Sadık Özkan, yeni yılı ve 3 ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yılını kutladı.

Özkan, kutlama mesajında sevinç ve hüzünlerin yanı sıra acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakıp 2019'u karşılayacak olmanın heyecanı içerisinde, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dilediğini belirtti.

Özkan, "2019 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinç ve mutluluklar ise paylaştıkça artar.

Yeni yılın birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlığa parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını temenni eder, , tüm Mersinli hemşehrilerimin yeni yılını kutlarım."dedi

3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97 yılını da tebrik eden Özkan, "Mersin 3 Ocak 1922'de yaktığı bağımsızlık meşalesi ile yabancı işgalcilerin esaretine asla boyun eğmeyeceğini tüm Türkiye'ye gösterdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Mersinliler, Mersin'e Sahip Çıkınız" sözü ile hareket ederek; birlik, beraberlik içerisinde yaşayacak ve emaneti olan Mersinimize  sahip çıkacağız. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılının tüm halkımıza kutlu olmasını dilerim" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.