Seçer,‘Belediye Başkanından Büyük İşler İsteyin, Ona Göre Oyunuzu Kullanın’

Siyaset 26.03.2019 - 16:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer,‘Belediye Başkanından Büyük İşler İsteyin, Ona Göre Oyunuzu Kullanın’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin’in Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyeli var. Ama bunlar değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum: Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. Belediyenin bütçesi ortada, yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var. Yeter ki isteyin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Meslek ve esnaf odalarının demokrasinin en önemli unsuru olduğuna işaret eden Vahap Seçer,  “Sizlerin varlığı bir köprüdür. Bir yönetici ve başarılı bir siyasetçi olmak istiyorsam bu asla sizsiz olmaz. Ben 5 yaşında  esnaflığa başlamış bir insanım. Usta çırak ilişkisine önem veren bir insanım. Bu bir eğitimdir. O yüzden siz esnafı, muhtarları ve sivil toplum örgütlerini önemsiyorum” dedi. Esnafla ilgili sorunları, esnaftan gelen bilgiler ve öneriler ışığında çözeceklerini belirten Vahap Seçer, bunun en önemli adımının belediye bünyesinde kurulacak Esnaf Masası olacağını söyledi. Seçer, “Biz esnafın ekonominin itici gücü olduğuna inanıyoruz. Siz esnafımızı etkileyen ana sorunlar var. Ulaşım ve otopark gibi. Bunları acilen masaya yatırıp kent merkezlerini canlandırmamız gerekiyor” dedi. ‘YETER Kİ İSTEYİN’ İnsanların siyasetin kavgasından bıktığını, belediye başkan adaylarından kavga değil, somut projeler beklediğini ifade eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer şunları söyledi: “Mersin olarak Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyelimiz var ama değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum. Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. İlçe belediyelerinden değil Büyükşehir Belediyesi’nden çok büyük işler isteyin. Çünkü Büyükşehir’in kullanacağı bütçe Tarsus’un kullanacağı bütçenin 30 katı. 10 bin çalışanı olan büyük bir organizasyon. Böyle büyük bir yapıdan küçük işler değil, Mersin’i değiştirecek, Mersin’e atılım yaptıracak bir işler, projeler beklenir.  Belediyenin bütçesi ortada,  yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var.  Yeter ki isteyin. İnşallah 31 Mart’tan sonra güzel işler yapacağız. Daha çalışkan, vizyon sahibi, Mersin’e atılım yaptıracak bir belediyecilik sergileyeceğiz.”  
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin’in Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyeli var. Ama bunlar değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum: Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. Belediyenin bütçesi ortada, yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var. Yeter ki isteyin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Meslek ve esnaf odalarının demokrasinin en önemli unsuru olduğuna işaret eden Vahap Seçer,  “Sizlerin varlığı bir köprüdür. Bir yönetici ve başarılı bir siyasetçi olmak istiyorsam bu asla sizsiz olmaz. Ben 5 yaşında  esnaflığa başlamış bir insanım. Usta çırak ilişkisine önem veren bir insanım. Bu bir eğitimdir. O yüzden siz esnafı, muhtarları ve sivil toplum örgütlerini önemsiyorum” dedi.

Esnafla ilgili sorunları, esnaftan gelen bilgiler ve öneriler ışığında çözeceklerini belirten Vahap Seçer, bunun en önemli adımının belediye bünyesinde kurulacak Esnaf Masası olacağını söyledi.

Seçer, “Biz esnafın ekonominin itici gücü olduğuna inanıyoruz. Siz esnafımızı etkileyen ana sorunlar var. Ulaşım ve otopark gibi. Bunları acilen masaya yatırıp kent merkezlerini canlandırmamız gerekiyor” dedi.

‘YETER Kİ İSTEYİN’

İnsanların siyasetin kavgasından bıktığını, belediye başkan adaylarından kavga değil, somut projeler beklediğini ifade eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer şunları söyledi:

“Mersin olarak Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyelimiz var ama değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum. Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. İlçe belediyelerinden değil Büyükşehir Belediyesi’nden çok büyük işler isteyin. Çünkü Büyükşehir’in kullanacağı bütçe Tarsus’un kullanacağı bütçenin 30 katı. 10 bin çalışanı olan büyük bir organizasyon. Böyle büyük bir yapıdan küçük işler değil, Mersin’i değiştirecek, Mersin’e atılım yaptıracak bir işler, projeler beklenir.  Belediyenin bütçesi ortada,  yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var.  Yeter ki isteyin. İnşallah 31 Mart’tan sonra güzel işler yapacağız. Daha çalışkan, vizyon sahibi, Mersin’e atılım yaptıracak bir belediyecilik sergileyeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.