Seçer ‘Demokrasiye Suikast Düzenlendi’

22.03.2019 - 00:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer ‘Demokrasiye Suikast Düzenlendi’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Erdemli ilçesindeki çalışmaları sırasında Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanlığı ile İyi Parti Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.

İyi Parti seçim bürosu önünde bir konuşma yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer şunları söyledi: “Adil bir seçim yapıldığı, devletin tarafsız olduğu, yargının siyasi vesayet altında olmadığı günümüz koşullarında söylenemez. Bunun en açık, en bariz örneği 19 şubat’ta İyi Parti’nin adayı Sayın Kocamaz’ın başına gelenlerdir. Ankara’nın karanlık dehlizlerinden Mersin’in demokrasisine suikast girişimi olmuştur. Mersin’in geleceği yönlendirilmeye çalışılmıştır. Mersin’in demokrasisine istikamet verilmeye çalışılmıştır. Demokrasiye ve Mersin’e yapılan bu müdahaleyi şiddetle ve nefretle kınıyorum. Yanlışlık, hukuksuzluk, adaletsizlik ve haksızlık, bunlar böyle devam edemez. Ben ilahi adalete inanıyorum. İlahi adaletin 31 Mart’ta sandıkta tecelli edeceğini düşünüyorum. Hak yerini bulacaktır. Zerre kadar şüphem yoktur.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Erdemli ilçesindeki çalışmaları sırasında Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanlığı ile İyi Parti Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.

İyi Parti seçim bürosu önünde bir konuşma yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer şunları söyledi:

“Adil bir seçim yapıldığı, devletin tarafsız olduğu, yargının siyasi vesayet altında olmadığı günümüz koşullarında söylenemez. Bunun en açık, en bariz örneği 19 şubat’ta İyi Parti’nin adayı Sayın Kocamaz’ın başına gelenlerdir. Ankara’nın karanlık dehlizlerinden Mersin’in demokrasisine suikast girişimi olmuştur. Mersin’in geleceği yönlendirilmeye çalışılmıştır. Mersin’in demokrasisine istikamet verilmeye çalışılmıştır. Demokrasiye ve Mersin’e yapılan bu müdahaleyi şiddetle ve nefretle kınıyorum. Yanlışlık, hukuksuzluk, adaletsizlik ve haksızlık, bunlar böyle devam edemez. Ben ilahi adalete inanıyorum. İlahi adaletin 31 Mart’ta sandıkta tecelli edeceğini düşünüyorum. Hak yerini bulacaktır. Zerre kadar şüphem yoktur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.