Seçer, 'Halkın Parasını Halka Vereceğiz’

07.02.2019 - 08:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, 'Halkın Parasını Halka Vereceğiz’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda yoksul çocukların evlerine her gün süt göndereceklerini, belediye otobüsü ve su ücretlerini düşüreceklerini , mezar yerleri tahsisinden para almayacaklarını söyledi. Seçer, “Bunlar halkı parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Eğriçam Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Mersin’de yaşayan her vatandaştan destek istediğini söyleyen Vahap Seçer, “Ben belediye başkanı olduğum zaman vatandaş, ‘Vahap Seçer adaletlidir. Fakiri, garibanı ezdirmez. Onun kapısından hırsız, arsız giremez’ diyecek. Beni tanıyanlar bunu söylüyor zaten. Beni tanımayanlar da ben belediye başkanı olduktan sonra bunları söyleyecek. Seçimde iki değerli rakibim var. Rakiplerimden biri İyi Partili, biri MHP’li. Ak Parti ve HDP’nin ise adayı yok. Ben Ak Partili seçmenin de oyuna talibim. HDP’li seçmenin de oyuna talibim. İyi Partili, MHP’li kardeşlerim de, biz iki adayı da denedik, bu sene de bir yenilik olsun diyebilirler. Ben de bu memleketin evladıyım” diye konuştu. 2 yıldır proje ekibiyle birlikte çalıştığını ve 120 proje geliştirdiklerini belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: “Fakiri, öğrencileri, yaşlıları, kadınları ilgilendiren projeler hazırladık. Ulaşım daha indirimli olacak. Belediye otobüsünün zararını karşılayacağım. Yoksul mahallelerde çocuklara süt dağıtacağız. Sütler ücretsiz olarak evlerine kadar götürülecek. Su fiyatlarını düşüreceğiz. Mezar yerlerini ücretsiz tahsis edeceğiz. Bunlar halkı parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz.” ‘BENİ İZLERKEN SİYASİ GÖZLÜKLE BAKMAYIN’   CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Eczacı Odası ve Güney Ecza Kooperatifi bileşenleriyle de bir araya geldi. Yenişehir Belediye Başkan adayı Eczacı Abdullah Özyiğit’in organize ettiği toplantıda Seçer, Mersin Eczacılar Odası Genel Sekreteri Diler Gökçe ve Güney Ecza Kooperatifi Başkanı Tarkan Bir’in de aralarında olduğu eczacılara seslendi. Seçer, “Beni izlerken siyasi gözlükle bakmayın. Ben taassup bir insan değilim. CHP’liyim. Partide her görevde de bulundum ama çok statükocu biri olmadım. Dünya görüşü sola yakın olan, sosyal demokratım. Beni merkezde bir siyasetçi olarak görün. Ak Partili beni asla rahatsız etmez. Onun Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden rahatsız olmam. HDP’li asla beni rahatsız etmez. Onun Kürt sorununa bakışı beni rahatsız etmez. Benim belediye başkanlığımda herkes kendini iyi hissedecek” dedi. CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit de, eczacılardan hem kendisine, hem Vahap Seçer’ destek vermelerini istedi.  Özyiğit, “Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda en ufak bir rant aklında olmayacaktır. Sayın Seçer kazanmak peşinde değil, başarı peşinde” ifadelerini kullandı. Vahap Seçer, Akkent Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi kurs biriminin açılışına da katıldıktan sonra iki farklı özel işletmenin işçileriyle bir araya geldi. Seçer daha sonra, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte semt pazarını gezdi.    
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda yoksul çocukların evlerine her gün süt göndereceklerini, belediye otobüsü ve su ücretlerini düşüreceklerini , mezar yerleri tahsisinden para almayacaklarını söyledi. Seçer, “Bunlar halkı parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Eğriçam Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

Mersin’de yaşayan her vatandaştan destek istediğini söyleyen Vahap Seçer, “Ben belediye başkanı olduğum zaman vatandaş, ‘Vahap Seçer adaletlidir. Fakiri, garibanı ezdirmez. Onun kapısından hırsız, arsız giremez’ diyecek. Beni tanıyanlar bunu söylüyor zaten. Beni tanımayanlar da ben belediye başkanı olduktan sonra bunları söyleyecek. Seçimde iki değerli rakibim var. Rakiplerimden biri İyi Partili, biri MHP’li. Ak Parti ve HDP’nin ise adayı yok. Ben Ak Partili seçmenin de oyuna talibim. HDP’li seçmenin de oyuna talibim. İyi Partili, MHP’li kardeşlerim de, biz iki adayı da denedik, bu sene de bir yenilik olsun diyebilirler. Ben de bu memleketin evladıyım” diye konuştu.

2 yıldır proje ekibiyle birlikte çalıştığını ve 120 proje geliştirdiklerini belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fakiri, öğrencileri, yaşlıları, kadınları ilgilendiren projeler hazırladık. Ulaşım daha indirimli olacak. Belediye otobüsünün zararını karşılayacağım. Yoksul mahallelerde çocuklara süt dağıtacağız. Sütler ücretsiz olarak evlerine kadar götürülecek. Su fiyatlarını düşüreceğiz. Mezar yerlerini ücretsiz tahsis edeceğiz. Bunlar halkı parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz.”

‘BENİ İZLERKEN SİYASİ GÖZLÜKLE BAKMAYIN’

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Eczacı Odası ve Güney Ecza Kooperatifi bileşenleriyle de bir araya geldi. Yenişehir Belediye Başkan adayı Eczacı Abdullah Özyiğit’in organize ettiği toplantıda Seçer, Mersin Eczacılar Odası Genel Sekreteri Diler Gökçe ve Güney Ecza Kooperatifi Başkanı Tarkan Bir’in de aralarında olduğu eczacılara seslendi.

Seçer, “Beni izlerken siyasi gözlükle bakmayın. Ben taassup bir insan değilim. CHP’liyim. Partide her görevde de bulundum ama çok statükocu biri olmadım. Dünya görüşü sola yakın olan, sosyal demokratım. Beni merkezde bir siyasetçi olarak görün. Ak Partili beni asla rahatsız etmez. Onun Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden rahatsız olmam. HDP’li asla beni rahatsız etmez. Onun Kürt sorununa bakışı beni rahatsız etmez. Benim belediye başkanlığımda herkes kendini iyi hissedecek” dedi.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit de, eczacılardan hem kendisine, hem Vahap Seçer’ destek vermelerini istedi. 

Özyiğit, “Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda en ufak bir rant aklında olmayacaktır. Sayın Seçer kazanmak peşinde değil, başarı peşinde” ifadelerini kullandı.

Vahap Seçer, Akkent Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi kurs biriminin açılışına da katıldıktan sonra iki farklı özel işletmenin işçileriyle bir araya geldi. Seçer daha sonra, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte semt pazarını gezdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.