Seçer, 'Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz.'

Siyaset 09.01.2019 - 19:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, 'Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz.'

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, " Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz. " dedi.

Genel Başkana teşekkür için giden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Ankara dönüşü  Mersin Stadyumu önünde karşılandı. Seçer, konvoy eşliğinde CHP il binası önüne geldi ve halkı selamlayarak bir konuşma gerçekleştirdi. Seçer," Büyükşehir başkan adayı olmam bir onurdur, benim için övünç kaynağıdır. Sorumluluğumun farkındayım. Allah'ın izniyle, sizlerin de yardımıyla büyükşehir belediye başkanı olacağım. Allah beni mahcup etmesin. Birlikte Mart'ın sonunda bu şehre baharı getireceğiz. 8 yıl milletvekilliğinizi yaptım. Bu partide her kademede görev aldım. Mersin önemli. Mersin dünya kentidir. Mersin'i yönetmek zor ama Mersin bir kardeşlik kentidir. Az konuşacağız, çok iş yapacağız. 2014 yılında 15 yıl yönetimimizde olan belediyeyi kaybettik. Şu ya da bu sebeple kaybettik. Zaafiyete düştük, gaflete düştük, delalete düştük ama kaybettik. Mersin'e yönetecek olan belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olmalı. Atatürkçü, devrimci, kardeşçe çalışan, halkçı bir belediye başkanı olmalı. Bu bilinçle yola çıktım. Belediyenin bütçesi kimsenin parası değil, halkın parası. O paraları yoksullara harcayacağım. Yoksulların babası olacağım. Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz. Yatırımcı bir belediye olacak, yatırımcıları buraya çekeceğiz.İşsizliği ortadan kaldıracak, tarıma yönelik önemli projeleri hayata geçireceğiz. Mersin'i bir cazibe merkezi yapacağız" diye konuştu. Seçer, konuşmasının sonunda halka karanfil dağıttı.    
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, " Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz. " dedi.

Genel Başkana teşekkür için giden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Ankara dönüşü  Mersin Stadyumu önünde karşılandı. Seçer, konvoy eşliğinde CHP il binası önüne geldi ve halkı selamlayarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Seçer," Büyükşehir başkan adayı olmam bir onurdur, benim için övünç kaynağıdır. Sorumluluğumun farkındayım. Allah'ın izniyle, sizlerin de yardımıyla büyükşehir belediye başkanı olacağım. Allah beni mahcup etmesin. Birlikte Mart'ın sonunda bu şehre baharı getireceğiz. 8 yıl milletvekilliğinizi yaptım. Bu partide her kademede görev aldım. Mersin önemli. Mersin dünya kentidir. Mersin'i yönetmek zor ama Mersin bir kardeşlik kentidir. Az konuşacağız, çok iş yapacağız. 2014 yılında 15 yıl yönetimimizde olan belediyeyi kaybettik. Şu ya da bu sebeple kaybettik. Zaafiyete düştük, gaflete düştük, delalete düştük ama kaybettik. Mersin'e yönetecek olan belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olmalı. Atatürkçü, devrimci, kardeşçe çalışan, halkçı bir belediye başkanı olmalı. Bu bilinçle yola çıktım. Belediyenin bütçesi kimsenin parası değil, halkın parası. O paraları yoksullara harcayacağım. Yoksulların babası olacağım. Mersin'i ayağa kaldıracak projelerle geliyoruz. Yatırımcı bir belediye olacak, yatırımcıları buraya çekeceğiz.İşsizliği ortadan kaldıracak, tarıma yönelik önemli projeleri hayata geçireceğiz. Mersin'i bir cazibe merkezi yapacağız" diye konuştu.

Seçer, konuşmasının sonunda halka karanfil dağıttı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.