Seçer, ‘Mersin’in Sosyal Barışına Yakışacak Belediye Başkanına İhtiyaç Var’

Siyaset 03.02.2019 - 12:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, ‘Mersin’in Sosyal Barışına Yakışacak Belediye Başkanına İhtiyaç Var’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin halkı ötekileştirilmekten, aykırı görülmekten, yüzümüze çemkiren siyasetçilerden bıktık diyor. Mersin halkının hizmetten öte Mersin’in sosyal barışına yakışacak belediye başkanına ihtiyacı var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, TÜMTİS Mersin Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’na katılarak işçileri selamladı. Vahap Seçer, “Emek sınıfının sorunları, Türkiye gibi demokraside patinaj çeken ülkelerde aşılması zor sorunlardan biri. Demokrasi yoksa sorunlarını çözemiyorsunuz çünkü hiçbir şey konuşamıyorsunuz. Demokrasi varsa sadece emek sınıfının değil, diğer tüm sınıfların sorunları kolaylıkla çözülebilir. Biz demokrasisi genç bir ülkeyiz. Epeyi yol almamız lazım. Her güzel şeyin mutlaka bedelini ödemelisiniz. Demokrasi de öyle bir şey” ifadelerini kullandı. Genel kurulda işçilere, belediye başkan adaylığı konusunda da açıklamalarda bulunan Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben şu anda karşınızda Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım ama belediye başkanı olduğumda sadece partililerimin değil tüm Mersinlilerin belediye başkanı olacağım. Herkesin abisi, babası, kardeşi olacağım. Mersin’de iyi bir belediye başkanı olacağım. Bana oy veren, destek veren vatandaşlarım ‘verdiğimiz oylar helal olsun. Çok güzel hizmetler yaptı. Herkese eşit hizmet götürüyor’ diyecek. Sokakta şunu görüyorum. Mersinlilerin sorunları var ama insanların yüreğini yakan şu: Biz öteki görülmek, ayrımcılığa uğramak istemiyoruz. Aykırı görülmekten, yüzümüze çemkiren siyasetçilerden bıktık diyorlar. Mersin halkının hizmetten öte Mersin’in sosyal barışına yakışacak belediye başkanına ihtiyacı var.”
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin halkı ötekileştirilmekten, aykırı görülmekten, yüzümüze çemkiren siyasetçilerden bıktık diyor. Mersin halkının hizmetten öte Mersin’in sosyal barışına yakışacak belediye başkanına ihtiyacı var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, TÜMTİS Mersin Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’na katılarak işçileri selamladı.

Vahap Seçer, “Emek sınıfının sorunları, Türkiye gibi demokraside patinaj çeken ülkelerde aşılması zor sorunlardan biri. Demokrasi yoksa sorunlarını çözemiyorsunuz çünkü hiçbir şey konuşamıyorsunuz. Demokrasi varsa sadece emek sınıfının değil, diğer tüm sınıfların sorunları kolaylıkla çözülebilir. Biz demokrasisi genç bir ülkeyiz. Epeyi yol almamız lazım. Her güzel şeyin mutlaka bedelini ödemelisiniz. Demokrasi de öyle bir şey” ifadelerini kullandı.

Genel kurulda işçilere, belediye başkan adaylığı konusunda da açıklamalarda bulunan Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben şu anda karşınızda Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım ama belediye başkanı olduğumda sadece partililerimin değil tüm Mersinlilerin belediye başkanı olacağım. Herkesin abisi, babası, kardeşi olacağım. Mersin’de iyi bir belediye başkanı olacağım. Bana oy veren, destek veren vatandaşlarım ‘verdiğimiz oylar helal olsun. Çok güzel hizmetler yaptı. Herkese eşit hizmet götürüyor’ diyecek. Sokakta şunu görüyorum. Mersinlilerin sorunları var ama insanların yüreğini yakan şu: Biz öteki görülmek, ayrımcılığa uğramak istemiyoruz. Aykırı görülmekten, yüzümüze çemkiren siyasetçilerden bıktık diyorlar. Mersin halkının hizmetten öte Mersin’in sosyal barışına yakışacak belediye başkanına ihtiyacı var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.