Seçer ‘Mersin Üzerinde Oyunlar Oynanıyor’

Siyaset 26.02.2019 - 00:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer ‘Mersin Üzerinde Oyunlar Oynanıyor’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın İyi Parti’den, Demokrat Parti’den ya da bağımsız olarak aday olamayacağına ilişkin İl Seçim Kurulu kararıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yerel seçim sürecinde Mersin’de 3 aday yarışıyorduk ancak Mersin İl Seçim Kurulu, Sayın Burhanettin Kocamaz’ın hiçbir partiden ya da bağımsız olarak aday olamayacağı yönünde karar verdi. Görünen o ki Mersin üzerinde oyunlar oynanıyor. Aslında bu hamle bize karşı yapılan bir hamle. Son araştırmalara göre biz bu tatlı rekabeti bir adım önde götürüyorduk. Cumhur İttifakı bundan rahatsız oldu. Burhanettin Kocamaz’a yönelen milliyetçi oyları alabilir miyiz diye beklenti içine girmiş olabilirler. Ama bunda da başarılı olamayacaklar. Bizim milliyetçiliğimizi, ülke sevgimizi, vatan sevgimizi test etmek, sorgulamak ne kimsenin hakkıdır, ne kimsenin haddidir. İnanıyorum ki Mersin halkı 31 Mart’ta bu siyaset oyununa gereken cevabı verecektir. Sayın Burhanettin Kocamaz hakkındaki bu hukuk dışı kararı demokrasiye, adalete gönül vermiş bir siyasetçi olarak, bir insan olarak üzüntüyle karşıladığımı da vurgulamak isterim.”
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın İyi Parti’den, Demokrat Parti’den ya da bağımsız olarak aday olamayacağına ilişkin İl Seçim Kurulu kararıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yerel seçim sürecinde Mersin’de 3 aday yarışıyorduk ancak Mersin İl Seçim Kurulu, Sayın Burhanettin Kocamaz’ın hiçbir partiden ya da bağımsız olarak aday olamayacağı yönünde karar verdi. Görünen o ki Mersin üzerinde oyunlar oynanıyor. Aslında bu hamle bize karşı yapılan bir hamle. Son araştırmalara göre biz bu tatlı rekabeti bir adım önde götürüyorduk. Cumhur İttifakı bundan rahatsız oldu. Burhanettin Kocamaz’a yönelen milliyetçi oyları alabilir miyiz diye beklenti içine girmiş olabilirler. Ama bunda da başarılı olamayacaklar. Bizim milliyetçiliğimizi, ülke sevgimizi, vatan sevgimizi test etmek, sorgulamak ne kimsenin hakkıdır, ne kimsenin haddidir. İnanıyorum ki Mersin halkı 31 Mart’ta bu siyaset oyununa gereken cevabı verecektir. Sayın Burhanettin Kocamaz hakkındaki bu hukuk dışı kararı demokrasiye, adalete gönül vermiş bir siyasetçi olarak, bir insan olarak üzüntüyle karşıladığımı da vurgulamak isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.