Seçer 'Ne Yapalım, Bekârlar Daire Başkanlığı Mı Kuralım?'

Siyaset 16.02.2019 - 17:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer 'Ne Yapalım, Bekârlar Daire Başkanlığı Mı Kuralım?'

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’nde seçim çalışması yaparken, bazı gençlerin ‘Yaşımız geldi, evlenemiyoruz’ şikâyetiyle karşılaştı. Seçer’in “Ne yapalım, bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yapması hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’ni ziyaret ederek bir kahvehanede vatandaşlara seslendi. Geziye Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam ile 4 dönem Mut Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Arslan da katıldı. Belediye başkanı olduğunda her mahallenin eşit hizmet alacağını, küçük çiftçinin destekleneceğini söyleyen Vahap Seçer, Mut ve diğer ilçelerin yatırım çekmesini sağlamayı, Mersin’i refah şehri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Seçer, belediye başkanı olduğunda, kadın ve çocuk daire başkanlığı kuracaklarını, bu dairenin sadece kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet, ayrımcılık gibi ihlalleri takip edip önlem alacağını söyledi. Vahap Seçer’in konuşması sırasında bir gencin, “Yaşımız geldi, evlenemiyoruz” demesi üzerine diğer mahalleli gençler de “Evlenecek durumumuz yok” dedi. Vahap Seçer de bunun üzerine “Sorunları tespit ediyoruz, çözümler üretiyoruz. Ne yapalım, sizler için de bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yaptı. Seçer’in bu sözleri hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu. Seçer, “Şaka bir yana, insanın bir işi yoksa, geliri yoksa, akşam evinde bir çorba kaynatamayacaksa, çocuk sahibi olduğunda ona bakamayacaksa elbette evlenemez. İşte Mersin’i refah toplumu yaparız derken bunu kast ediyorum.  Mersin’de işsizlik, yoksulluk olmaması lazım. İş sahibi olan, geliri, güvencesi olan kişi hayatını dilediği gibi planlayabilir. Mersin’de böyle bir refah ortamı yaratacağız. Mersin’in potansiyeli buna yeter” diye konuştu. ‘SU FİYATLARINDA İNDİRİM YAPACAĞIZ’ CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’ta partisinin gençlik kolları üyeleriyle de sohbet toplatışında buluştu. Seçer, daha sonra Mut’a bağlı mahallelerin muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Belediye başkanı olduğunda su fiyatlarında indirime gideceklerini söyleyen Vahap Seçer, “Bir insanın sağlıklı, hijyenik ortamda yaşaması için gereken asgari su kaç metreküp ise o kadar su bedelsiz olacak. Ondan sonra sarf edilecek su da bugünkü fiyattan daha da düşük olacak. Varsın su bedelinden kâr etmeyelim. Hatta zarar edelim. Gereksiz yere harcanan bazı kalemleri kısarız oraya aktarırız” ifadelerini kullandı. Yemeğin ardından Mutlu muhtarlar Vahap Seçer’in etrafını çevirerek sohbet etti, mahallelerinin sorunlarını aktardı.  
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’nde seçim çalışması yaparken, bazı gençlerin ‘Yaşımız geldi, evlenemiyoruz’ şikâyetiyle karşılaştı. Seçer’in “Ne yapalım, bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yapması hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Mut’un kırsal mahallelerinden Hamam Mahallesi’ni ziyaret ederek bir kahvehanede vatandaşlara seslendi. Geziye Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam ile 4 dönem Mut Belediye Başkanlığı yapan Selahattin Arslan da katıldı.

Belediye başkanı olduğunda her mahallenin eşit hizmet alacağını, küçük çiftçinin destekleneceğini söyleyen Vahap Seçer, Mut ve diğer ilçelerin yatırım çekmesini sağlamayı, Mersin’i refah şehri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seçer, belediye başkanı olduğunda, kadın ve çocuk daire başkanlığı kuracaklarını, bu dairenin sadece kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet, ayrımcılık gibi ihlalleri takip edip önlem alacağını söyledi.

Vahap Seçer’in konuşması sırasında bir gencin, “Yaşımız geldi, evlenemiyoruz” demesi üzerine diğer mahalleli gençler de “Evlenecek durumumuz yok” dedi.

Vahap Seçer de bunun üzerine “Sorunları tespit ediyoruz, çözümler üretiyoruz. Ne yapalım, sizler için de bekarlar daire başkanlığı mı kuralım” diye espri yaptı. Seçer’in bu sözleri hem mahalle sakinlerini, hem seçim çalışması yürüten heyeti kahkahaya boğdu.

Seçer, “Şaka bir yana, insanın bir işi yoksa, geliri yoksa, akşam evinde bir çorba kaynatamayacaksa, çocuk sahibi olduğunda ona bakamayacaksa elbette evlenemez. İşte Mersin’i refah toplumu yaparız derken bunu kast ediyorum.  Mersin’de işsizlik, yoksulluk olmaması lazım. İş sahibi olan, geliri, güvencesi olan kişi hayatını dilediği gibi planlayabilir. Mersin’de böyle bir refah ortamı yaratacağız. Mersin’in potansiyeli buna yeter” diye konuştu.

‘SU FİYATLARINDA İNDİRİM YAPACAĞIZ’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut’ta partisinin gençlik kolları üyeleriyle de sohbet toplatışında buluştu. Seçer, daha sonra Mut’a bağlı mahallelerin muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye başkanı olduğunda su fiyatlarında indirime gideceklerini söyleyen Vahap Seçer, “Bir insanın sağlıklı, hijyenik ortamda yaşaması için gereken asgari su kaç metreküp ise o kadar su bedelsiz olacak. Ondan sonra sarf edilecek su da bugünkü fiyattan daha da düşük olacak. Varsın su bedelinden kâr etmeyelim. Hatta zarar edelim. Gereksiz yere harcanan bazı kalemleri kısarız oraya aktarırız” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Mutlu muhtarlar Vahap Seçer’in etrafını çevirerek sohbet etti, mahallelerinin sorunlarını aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.