Serkan Akkoyuncu'dan Neşet Tarhan'a destek

18.03.2019 - 08:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Serkan Akkoyuncu'dan Neşet Tarhan'a destek

2014 yerel seçimlerinde MHP'den Mezitli adayı olan İş İnsanı Serkan Akkoyuncu'dan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan'a destek geldi. Akkoyuncu, "Yapılacak olan seçimlerde bölgemizi daha iyi hizmet edeceğine inandığım Cumhuriyet Halk Partisi adayı NEŞET TARHAN başkanımızın yanında olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum." dedi

Akkoyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Çok Değerli Mezitli'liler, Mezitli'ye gönül verenler; Yaşadığım çocuklarımı büyüttüğüm ticari anlamda faaliyetlerimi sürdürdüğüm ekmeğimi aşımı çıkarttığım bölgemde 2014 yılında Mezitli'ye hizmet edebilmek için yerel seçimlerde Aday olarak karşınıza çıktım, çıktığım bu yolda gayet demokratik kurallar içerinde centilmence yarış içerinde halkımız bir karar verdi ve NEŞET TARHAN başkanımızı iş başına yanı hizmet edebilme görevine getirdi. Demokrasi de olduğu gibi bende Belediye Başkan adayı olarak sayın Başkanımızı takip ettim.İlkeli, samimi ve iyi niyet çerçevesi içerinde Mezitli halkına hizmet etmeye çalıştı ve bencede 2. Kez aday olarak gösrerilmesinden sonra'da bunun başardığını ispatladı. Mezitli benim Özelim,Mezitli benim Sevdam; Mezitli yeni bir seçim sürecini yaşamaktadır.31 MART 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimde bölğe millet vekili seçip Ankara'ya göndermeyeceğiz kendi yaşadığımız ilçemize 5 yıllık süre ile İlçe Belediye Başkanı seçeceğiz bu maksatla yapılacak olan seçimlerde bölgemize daha iyi hizmet edeceğine inandığım Cumhuriyet Halk Partisi adayı NEŞET TARHAN başkanımızın yanında olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum. Ben Serkan Akkoyuncu olarak tüm gönüldaşlarıma, dostlarıma zira tüm Mezitli Halkına seçim kazanıldığı takdirde Mezitli Belediye Binasını evleri gibi görmelerini her sorunları'nın yanlarında olacağıma SÖZ VERİYORUM. BİZ GÖNÜLLERİ,UMUTLARI KARDEŞLİKLE BİRLEŞTİRDİK.
2014 yerel seçimlerinde MHP'den Mezitli adayı olan İş İnsanı Serkan Akkoyuncu'dan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan'a destek geldi. Akkoyuncu, "Yapılacak olan seçimlerde bölgemizi daha iyi hizmet edeceğine inandığım Cumhuriyet Halk Partisi adayı NEŞET TARHAN başkanımızın yanında olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum." dedi

Akkoyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Çok Değerli Mezitli'liler, Mezitli'ye gönül verenler; Yaşadığım çocuklarımı büyüttüğüm ticari anlamda faaliyetlerimi sürdürdüğüm ekmeğimi aşımı çıkarttığım bölgemde 2014 yılında Mezitli'ye hizmet edebilmek için yerel seçimlerde Aday olarak karşınıza çıktım, çıktığım bu yolda gayet demokratik kurallar içerinde centilmence yarış içerinde halkımız bir karar verdi ve NEŞET TARHAN başkanımızı iş başına yanı hizmet edebilme görevine getirdi.
Demokrasi de olduğu gibi bende Belediye Başkan adayı olarak sayın Başkanımızı takip ettim.İlkeli, samimi ve iyi niyet çerçevesi içerinde Mezitli halkına hizmet etmeye çalıştı ve bencede 2. Kez aday olarak gösrerilmesinden sonra'da bunun başardığını ispatladı.
Mezitli benim Özelim,Mezitli benim Sevdam;
Mezitli yeni bir seçim sürecini yaşamaktadır.31 MART 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimde bölğe millet vekili seçip Ankara'ya göndermeyeceğiz kendi yaşadığımız ilçemize 5 yıllık süre ile İlçe Belediye Başkanı seçeceğiz bu maksatla yapılacak olan seçimlerde bölgemize daha iyi hizmet edeceğine inandığım Cumhuriyet Halk Partisi adayı NEŞET TARHAN başkanımızın yanında olduğumu kamuoyuna saygı ile duyururum.
Ben Serkan Akkoyuncu olarak tüm gönüldaşlarıma, dostlarıma zira tüm Mezitli Halkına seçim kazanıldığı takdirde Mezitli Belediye Binasını evleri gibi görmelerini her sorunları'nın yanlarında olacağıma SÖZ VERİYORUM.
BİZ GÖNÜLLERİ,UMUTLARI KARDEŞLİKLE BİRLEŞTİRDİK.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.