Soğucak'ta Yollar Kilit Parke İle Kaplanıyor

05.01.2021 - 18:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Soğucak'ta Yollar Kilit Parke İle Kaplanıyor

Toroslar Belediyesi, ilçenin en gözde yaylalarından biri olan Soğucak Mahallesi'nde kilit parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından titizlikle yürütülen kilit parke yapım çalışması, belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.   İlçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerde de yaşam alanlarını daha modern bir görünüme kavuşturan belediye bu çalışması ile yolları hem yaya hem de sürücüler açısından daha güvenli hale getiriyor.   Başkan Yılmaz: "Hemşehrilerimizin Beklentilerini Biliyoruz"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yenilenen yollar ile ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek; "Toroslarımızın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belli bir program dahilinde çözerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Merkezde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan biri de kilit parke yol yapımıdır. Amacımız, yayla mevsiminde hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sorun yaşamaması. Yeni yollarımız, Soğucak Mahallemize hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımızı bu şekilde planlıyoruz. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.    
Toroslar Belediyesi, ilçenin en gözde yaylalarından biri olan Soğucak Mahallesi'nde kilit parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından titizlikle yürütülen kilit parke yapım çalışması, belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.

 

İlçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerde de yaşam alanlarını daha modern bir görünüme kavuşturan belediye bu çalışması ile yolları hem yaya hem de sürücüler açısından daha güvenli hale getiriyor.

 

Başkan Yılmaz: "Hemşehrilerimizin Beklentilerini Biliyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yenilenen yollar ile ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek; "Toroslarımızın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belli bir program dahilinde çözerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Merkezde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan biri de kilit parke yol yapımıdır. Amacımız, yayla mevsiminde hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sorun yaşamaması. Yeni yollarımız, Soğucak Mahallemize hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımızı bu şekilde planlıyoruz. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.