Sunay, 19 Mayıs 1919 ülkemizin aydınlık geleceğinin ışığı olmuştur

18.05.2020 - 21:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay, 19 Mayıs 1919 ülkemizin aydınlık geleceğinin ışığı olmuştur

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, mesajında şu ifadelere yer verdi: 19 Mayıs 1919  milletimizin,101 yıl önce Mustafa Kemal Atatürkʹün öncülüğünde tam bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirme yolunda ilk adımını attığı; tüm yokluk ve yoksunluklara rağmen, ters giden talihini yenmek ve işgalci güçlerin kendi çıkarları doğrultusunda biçimlendirmeye çalıştıkları tarihinin akışını değiştirmek kararlılığını tüm dünyaya duyurduğu, bağımsız ve uygar Türkiye Cumhuriyetiʹnin güneşinin doğuşudur.Bu güneş o günden bugüne dek  ülkemizin aydınlık geleceğinin ışığı olmuştur ve ebediyete kadar  bize yol gösterecek,umut ve güç verecektir.   Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bu günün aynı zamanda gençlere armağan edilmesi, Milletimizin onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir.Gençlerini en iyi şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk Ulusunun devletiyle milletiyle bağımsızlığını; varlığını sürdürmek ve geliştirmek ancak iyi eğitim almış gençler vasıtasıyla mümkündür.   Bu vesile ile tüm milletimizin  19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor,bu amaçla başta Mutafa Kemal Atatürk ve ilah arkadaşları olmak üzere, hayatını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor,gazilerimizi selamlıyorum
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

19 Mayıs 1919  milletimizin,101 yıl önce Mustafa Kemal Atatürkʹün öncülüğünde tam bağımsız Türkiye idealini gerçekleştirme yolunda ilk adımını attığı; tüm yokluk ve yoksunluklara rağmen, ters giden talihini yenmek ve işgalci güçlerin kendi çıkarları doğrultusunda biçimlendirmeye çalıştıkları tarihinin akışını değiştirmek kararlılığını tüm dünyaya duyurduğu, bağımsız ve uygar Türkiye Cumhuriyetiʹnin güneşinin doğuşudur.Bu güneş o günden bugüne dek  ülkemizin aydınlık geleceğinin ışığı olmuştur ve ebediyete kadar  bize yol gösterecek,umut ve güç verecektir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bu günün aynı zamanda gençlere armağan edilmesi, Milletimizin onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir.Gençlerini en iyi şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk Ulusunun devletiyle milletiyle bağımsızlığını; varlığını sürdürmek ve geliştirmek ancak iyi eğitim almış gençler vasıtasıyla mümkündür.

 

Bu vesile ile tüm milletimizin  19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor,bu amaçla başta Mutafa Kemal Atatürk ve ilah arkadaşları olmak üzere, hayatını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor,gazilerimizi selamlıyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.