Tarhan 'Mezitli’yi güzelleştirmeye devam ediyoruz'

26.02.2019 - 21:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarhan 'Mezitli’yi güzelleştirmeye devam ediyoruz'

Vatandaşlarının yaşadığı kentte mutlu olması amacıyla Mezitli’yi güzelleştirmeye devam eden Mezitli Belediyesi, estetiğe uymayan ve tehlike yaratan yapıları yıkmaya devam ediyor.

Davultepe GMK Bulvarı üzerinde bulunan çoğunda gazino ve içkili mekânların bulunduğu bölge tamamen yıkılarak temizlendi. Yaklaşık 2 yıldır devam eden dava sürecinin ardından yıkılmasına karar veren alanda bulunan tüm yapılar ortadan kaldırıldı.  Yıkım yapılan bölgeye giderek incelemelerde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Alanın yanında bulunan dere ve çevresinde temizleme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştireceklerini söyledi. Kent estetiğine uygun olmayan tüm binaları temizleyeceklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Geçmiş yıllarda belediye alanlarını işgal eden tüm yapıları yıkarak halkımıza kazandırdığımız gibi sağlıksız ve tehlike yaratan vatandaşlara ait yerleri de yıkarak temizliyoruz. Mezitli Belediyesindeki sağlıksız yapıları yıkmaya devam ediyoruz. Seçim geliyor diye ‘yıkmayız, dokunmayız’ gibi bir düşüncemiz yok. İlçemizin menfaati için ve kanunlar ne diyorsa onu yaparız. Yasal sürecin ardından mahkeme tarafından yıkımına karar verilen alanda yıkım yaptık. Kentimizi güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşlarının yaşadığı kentte mutlu olması amacıyla Mezitli’yi güzelleştirmeye devam eden Mezitli Belediyesi, estetiğe uymayan ve tehlike yaratan yapıları yıkmaya devam ediyor.

Davultepe GMK Bulvarı üzerinde bulunan çoğunda gazino ve içkili mekânların bulunduğu bölge tamamen yıkılarak temizlendi. Yaklaşık 2 yıldır devam eden dava sürecinin ardından yıkılmasına karar veren alanda bulunan tüm yapılar ortadan kaldırıldı. 
Yıkım yapılan bölgeye giderek incelemelerde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Alanın yanında bulunan dere ve çevresinde temizleme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştireceklerini söyledi.
Kent estetiğine uygun olmayan tüm binaları temizleyeceklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Geçmiş yıllarda belediye alanlarını işgal eden tüm yapıları yıkarak halkımıza kazandırdığımız gibi sağlıksız ve tehlike yaratan vatandaşlara ait yerleri de yıkarak temizliyoruz. Mezitli Belediyesindeki sağlıksız yapıları yıkmaya devam ediyoruz. Seçim geliyor diye ‘yıkmayız, dokunmayız’ gibi bir düşüncemiz yok. İlçemizin menfaati için ve kanunlar ne diyorsa onu yaparız. Yasal sürecin ardından mahkeme tarafından yıkımına karar verilen alanda yıkım yaptık. Kentimizi güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.