Tarsus Belediyesi Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

02.04.2020 - 18:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi Personeli Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Tarsus Belediyesi ve Kızılay Mersin Şubesi Kan Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına, gönüllü olarak iştirak eden belediye çalışanları kan verdi.

Tarsus Belediyesi Tesislerinde başlatılan kan bağışı kampanyasına belediye çalışanları, yoğun ilgi gösterirken Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kanın sadece acil durumlar için değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Kan bağışının önemine dikkati çeken Bozdoğan, hayat kurtarmaya yönelik atılacak en önemli adımların başında kan vermek olduğunu ifade ederek; "Kan bağışlamak hem sosyal sorumluluğu ortaya koyar, hem de hayati bir ihtiyaca katkı da bulunur. Üretim kaynağı sadece insan odaklı olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bu açıdan Tarsus Belediyesi ailesi olarak, bizlere insani sorumluluklarımızı hatırlatmaya vesile olan, hayati önem taşıyan hayırlı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Personellerimizin yapacağı bağışlar sayesinde bir tek kişinin dahi hayatın kurtulmasına vesile olabilirsek bundan mutluluk duyarız. Sağlıklı olan her bireyi, kan bağışında bulunmaya davet ediyorum, “dedi.
Tarsus Belediyesi ve Kızılay Mersin Şubesi Kan Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına, gönüllü olarak iştirak eden belediye çalışanları kan verdi.

Tarsus Belediyesi Tesislerinde başlatılan kan bağışı kampanyasına belediye çalışanları, yoğun ilgi gösterirken Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kanın sadece acil durumlar için değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Kan bağışının önemine dikkati çeken Bozdoğan, hayat kurtarmaya yönelik atılacak en önemli adımların başında kan vermek olduğunu ifade ederek; "Kan bağışlamak hem sosyal sorumluluğu ortaya koyar, hem de hayati bir ihtiyaca katkı da bulunur. Üretim kaynağı sadece insan odaklı olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bu açıdan Tarsus Belediyesi ailesi olarak, bizlere insani sorumluluklarımızı hatırlatmaya vesile olan, hayati önem taşıyan hayırlı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Personellerimizin yapacağı bağışlar sayesinde bir tek kişinin dahi hayatın kurtulmasına vesile olabilirsek bundan mutluluk duyarız. Sağlıklı olan her bireyi, kan bağışında bulunmaya davet ediyorum, “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.