Tarsus Kent Konseyi Tarsus Üniversitesi öğrencilerini otogarda karşıladı

22.09.2019 - 11:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Kent Konseyi Tarsus Üniversitesi öğrencilerini otogarda karşıladı

Tarsus Kent Konseyi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Konsey son olarak Tarsus Üniversitesi ve Kent Konseyi olarak birlikte bir çalışma yaparak öğrencileri otogarda karşıladılar.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu, yapılan çalışmalar hakkında,"Tarsus Üniversitesinin kurulabilmesi için çok çalıştık. Sempozyumlar, çalıştaylar yaptık. Tarsus’un bir üniversiteyi neden hak ettiğini herkese anlatmaya çalıştık. İmza kampanyası ile yağmur çamur demeden tam 50 bin imza topladık. Üniversitemiz kuruldu. Şimdi ona sahip çıkma, destekleme ve gelişimine katkı verme zamanı. Tarsus Kent Konseyi olarak değerli rektörümüz ve ekibinin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Pazartesi günü üniversitemiz açılıyor. Öğrencilerimiz Türkiye’nin dört bir yanından geliyorlar. Tarsus Üniversitesi ve Kent Konseyi olarak birlikte bir çalışma yaparak öğrencilerimizi otogarda karşılayıp “Tarsus’a Hoşgeldiniz” demek üzere bir “Destek Masası” kurduk." Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere 3 gün boyunca Kent Konseyi gönüllüleri ve Tarsus Üniversitesi hocaları destek masasında öğrencileri karşılıyorlar. Onlara sıcak içecekler ve Tarsus’un tatlarından oluşan ikramlarda bulundular. Tarsus’u anlatan kitapçıklar, broşürler verip ihtiyaçlarını sordular ve yurtlarına veya kalacakları evlerine ulaşımlarını sağlayarak rehberlik ettiler. Çok güzel bir çalışma oldu. Üniversitemizle kent dinamiklerinin bir araya gelerek yürüttüğü çalışmalar kentin üniversiteye sahip çıkması, üniversitenin de kentle bütünleşmesi açılarından çok kıymetli. Tarsus Üniversitesiyle Kent Konseyinin birlikte yürüttükleri bu çalışmaya lojistik destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesine ve Tarsus Belediyesine, destek masasında uzun saatler kalarak çok sayıda öğrencimizi güleryüzle karşılayarak özveriyle yardımcı olan üniversite hocalarımıza ve Tarsus Kent Konseyi gönüllülerine çok teşekkür ederiz." dedi
Tarsus Kent Konseyi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Konsey son olarak Tarsus Üniversitesi ve Kent Konseyi olarak birlikte bir çalışma yaparak öğrencileri otogarda karşıladılar.

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu, yapılan çalışmalar hakkında,"Tarsus Üniversitesinin kurulabilmesi için çok çalıştık. Sempozyumlar, çalıştaylar yaptık. Tarsus’un bir üniversiteyi neden hak ettiğini herkese anlatmaya çalıştık. İmza kampanyası ile yağmur çamur demeden tam 50 bin imza topladık.


Üniversitemiz kuruldu. Şimdi ona sahip çıkma, destekleme ve gelişimine katkı verme zamanı. Tarsus Kent Konseyi olarak değerli rektörümüz ve ekibinin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.
Pazartesi günü üniversitemiz açılıyor. Öğrencilerimiz Türkiye’nin dört bir yanından geliyorlar. Tarsus Üniversitesi ve Kent Konseyi olarak birlikte bir çalışma yaparak öğrencilerimizi otogarda karşılayıp “Tarsus’a Hoşgeldiniz” demek üzere bir “Destek Masası” kurduk."
Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere 3 gün boyunca Kent Konseyi gönüllüleri ve Tarsus Üniversitesi hocaları destek masasında öğrencileri karşılıyorlar. Onlara sıcak içecekler ve Tarsus’un tatlarından oluşan ikramlarda bulundular. Tarsus’u anlatan kitapçıklar, broşürler verip ihtiyaçlarını sordular ve yurtlarına veya kalacakları evlerine ulaşımlarını sağlayarak rehberlik ettiler.
Çok güzel bir çalışma oldu. Üniversitemizle kent dinamiklerinin bir araya gelerek yürüttüğü çalışmalar kentin üniversiteye sahip çıkması, üniversitenin de kentle bütünleşmesi açılarından çok kıymetli.


Tarsus Üniversitesiyle Kent Konseyinin birlikte yürüttükleri bu çalışmaya lojistik destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesine ve Tarsus Belediyesine, destek masasında uzun saatler kalarak çok sayıda öğrencimizi güleryüzle karşılayarak özveriyle yardımcı olan üniversite hocalarımıza ve Tarsus Kent Konseyi gönüllülerine çok teşekkür ederiz." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.