Tarsus Su Parkı’na 99 Günde 18 Bin 45 Ziyaretçi

14.09.2019 - 17:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Su Parkı’na 99 Günde 18 Bin 45 Ziyaretçi

Tarsus Su Parkı, havaların serinlemesiyle birlikte 2019 sezonunu kapattı. Tesiste yüzme kursuna katılan 908 kursiyere sertifika dağıtılırken, Su Parkı’na 99 günde 18 bin 45 ziyaretçi geldi.

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinde en güzel serinleme imkânını veren Tarsus Su Park Havuzu, sezonu kapattı. Haftanın 7 günü açık olan Su Parkı’nda Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla bu sezon giriş ücretlerinde yüzde 40’a yakın indirim yapılmıştı.  Bunun yanı sıra bu yıl havuzda,   her Perşembe günü ailelere canlı müzik etkinliği hizmeti de verilmişti. Yüzme kurslarının da verildiği Su Parkı’nda 908 kursiyere katılım belgesi dağıtıldı. Tarsus Belediye başkan Yardımcısı Ab. Ünzile Kuru, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Kuru, “ Çocuklarımızı spora teşvik eden tüm ailelere ve sporcu tüm gençlere Tarsus adına teşekkür ediyoruz. Spor, gençlerin beyin gelişimi için de sosyal gelişimi için de gerçekten çok önemli. Umarım hep birlikte güzel bir hizmet vermişizdir memnun kalınmıştır. Halkımızın tesisimize göstermiş olduğu ilgiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan, Su Parkı’na bu sezon açıldığı günden bu yana 99 günde 18 bin 45 ziyaretçi geldi.        
Tarsus Su Parkı, havaların serinlemesiyle birlikte 2019 sezonunu kapattı. Tesiste yüzme kursuna katılan 908 kursiyere sertifika dağıtılırken, Su Parkı’na 99 günde 18 bin 45 ziyaretçi geldi.

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinde en güzel serinleme imkânını veren Tarsus Su Park Havuzu, sezonu kapattı. Haftanın 7 günü açık olan Su Parkı’nda Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla bu sezon giriş ücretlerinde yüzde 40’a yakın indirim yapılmıştı.  Bunun yanı sıra bu yıl havuzda,   her Perşembe günü ailelere canlı müzik etkinliği hizmeti de verilmişti.

Yüzme kurslarının da verildiği Su Parkı’nda 908 kursiyere katılım belgesi dağıtıldı. Tarsus Belediye başkan Yardımcısı Ab. Ünzile Kuru, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Kuru, “ Çocuklarımızı spora teşvik eden tüm ailelere ve sporcu tüm gençlere Tarsus adına teşekkür ediyoruz. Spor, gençlerin beyin gelişimi için de sosyal gelişimi için de gerçekten çok önemli. Umarım hep birlikte güzel bir hizmet vermişizdir memnun kalınmıştır. Halkımızın tesisimize göstermiş olduğu ilgiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Su Parkı’na bu sezon açıldığı günden bu yana 99 günde 18 bin 45 ziyaretçi geldi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.