Tarsus’ta Belediye’nin 78 Taşınmazı İhaleye Çıkıyor

03.12.2019 - 21:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Belediye’nin 78 Taşınmazı İhaleye Çıkıyor

Tarsus Belediyesi, 78 adet taşınmazı kiraya vermek üzere ihale yapacak. Şeffaf Belediyecilik İlkesi doğrultusunda, ihale canlı yayınlanacak.

İHALE, CANLI YAYINLANACAK Tarsus Belediyesi, taşınmazlar ile ilgili olarak, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulüyle ihale sürecini başlattı. Belediyeye ait 78 adet taşınmaz, 3 yıllığına kiraya verilecek. Encümen üyeleri huzurunda gerçekleştirilecek olan ihale, Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.  İhale, 11 Aralık Çarşamba günü Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhaleye girmek isteyen kooperatif, birlik, dernek, vakıf ve vatandaşlar, ihale şartlarına www.tarsusbelediyesi.com web adresinden ulaşabilecek.
Tarsus Belediyesi, 78 adet taşınmazı kiraya vermek üzere ihale yapacak. Şeffaf Belediyecilik İlkesi doğrultusunda, ihale canlı yayınlanacak.

İHALE, CANLI YAYINLANACAK

Tarsus Belediyesi, taşınmazlar ile ilgili olarak, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulüyle ihale sürecini başlattı. Belediyeye ait 78 adet taşınmaz, 3 yıllığına kiraya verilecek. Encümen üyeleri huzurunda gerçekleştirilecek olan ihale, Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak.  İhale, 11 Aralık Çarşamba günü Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhaleye girmek isteyen kooperatif, birlik, dernek, vakıf ve vatandaşlar, ihale şartlarına www.tarsusbelediyesi.com web adresinden ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.