Toros’tan Narenciye Festivali İçin 33 Metrelik Tantuni

30.10.2019 - 14:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toros’tan Narenciye Festivali İçin 33 Metrelik Tantuni

Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’na bağlı Aşçılık Bölümü öğrencileri Narenciye Festivali için 33 metrelik tantuni hazırlayacak.

1-2-3 Kasım tarihleri arasında bu yıl 7. si düzenlenecek olan Mersin Narenciye Festivali her sene olduğu gibi bu sene de renkli görüntülere sahne olacak. Her sene bu festivale katılan Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri bu sene de hazırlayacakları 33 metrelik tantuni ile Mersin’in en sevilen tadını katılımcılara sunacak.   Toros Üniversitesi Aşçılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kamuran ÖZTOP düzenleyecekleri gastroshow hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Öztop, “Bu yıl 7.si düzenlenecek olan Narenciye Festivali’nde Toros Üniversitesi olarak biz de varız. Katılımcılarımıza Narenciye ile marine ettiğimiz Mersin’in en ünlü lezzetlerinden birisi olan Tantuniyi hazırlayacağız. Plakamızdan da yola çıkarak 33 metrelik bir tantuni hazırlayacağız. Bugün burada öğrencilerimizle son provamızı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.
Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’na bağlı Aşçılık Bölümü öğrencileri Narenciye Festivali için 33 metrelik tantuni hazırlayacak.

1-2-3 Kasım tarihleri arasında bu yıl 7. si düzenlenecek olan Mersin Narenciye Festivali her sene olduğu gibi bu sene de renkli görüntülere sahne olacak. Her sene bu festivale katılan Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri bu sene de hazırlayacakları 33 metrelik tantuni ile Mersin’in en sevilen tadını katılımcılara sunacak.

 

Toros Üniversitesi Aşçılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kamuran ÖZTOP düzenleyecekleri gastroshow hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Öztop, “Bu yıl 7.si düzenlenecek olan Narenciye Festivali’nde Toros Üniversitesi olarak biz de varız. Katılımcılarımıza Narenciye ile marine ettiğimiz Mersin’in en ünlü lezzetlerinden birisi olan Tantuniyi hazırlayacağız. Plakamızdan da yola çıkarak 33 metrelik bir tantuni hazırlayacağız. Bugün burada öğrencilerimizle son provamızı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.