Toroslar Belediyesi Kreş Ve Gündüz Bakım Evi Eylül’de Açılıyor

26.07.2019 - 19:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar Belediyesi Kreş Ve Gündüz Bakım Evi Eylül’de Açılıyor

Toroslar Belediyesi Umay Ana Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Yeni Eğitim Öğretim Yılında minik öğrencilere kapılarını açacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, göreve gelir gelmez en çok önem verdiği  projelerinden biri olan ‘Toroslar Belediye Kreşlerini’ hayata geçirdi. Korukent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’ndaki binada okul öncesi eğitime uygun bir şekilde tasarlanan ‘Toroslar Belediyesi  Umay Ana Kreş ve Gündüz  Bakım Evi’, 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete başlamak için son hazırlıklarını tamamladı.               “100 Çocuk Eğitim Görecek”     1 Ağustos’ta ön kayıtların alınacağı kreşte; çocuğun kendi kendini geliştirebilmesini ve kendine yetebilmesini amaç edinen montessori eğitimi, İngilizce, drama, güzel sanatlar, ebru-seramik ve dans ile robotik kodlama eğitimleri verilecek. Objektif, sözel ve zihinsel testlerin de yapılacağı kreşte; iki ana ve iki ara öğün sunulacak ve isteyen velilere servis imkanı da sağlanacak. Yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan kreşten;  0-6 yaş arasındaki yaklaşık 100 çocuk faydalanacak. 2 katlı bir binada 60 metrekarelik oluşturulan her sınıfta iki öğretmen görev yapacak. 7.30 ile 18.30 çalışma saatleri arasında çocukların gelişimlerini destekleyici bir hizmet anlayışı ile sosyolog gözetiminde eğitimler verilecek. Aileler çocuklarının kayıtlarını, ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık, sağlık raporu veya aşı kartları ile yaptırabilecek. Öncelik ise Toroslar İlçesi’nde ikamet eden aileler ile çalışan anne ve babalar olacak. Öte yandan Toroslar Belediyesi Umay Ana Kreş ve Gündüz  Bakım Evi ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0507 512 42 80 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.   “Geleceğimizin Temellerini Erken Atacağız”               Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek; “Amacımız, çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine destek olmaktır.” dedi. “Sağlam bir eğitim hayatının temelleri okul öncesi eğitimle atılır.” diyen Başkan Yılmaz; “Bu yüzden okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı olmak adına belediyemiz bünyesinde kreş açıyoruz. Çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri kreşte, çocuklar yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler. Çocuklarımızın bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimini destekleyeceğimiz kreşimizde, geleceğimizin değerli yüzleri çocuklarımıza iyi bakacağız.” dedi.  
Toroslar Belediyesi Umay Ana Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Yeni Eğitim Öğretim Yılında minik öğrencilere kapılarını açacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, göreve gelir gelmez en çok önem verdiği  projelerinden biri olan ‘Toroslar Belediye Kreşlerini’ hayata geçirdi.

Korukent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’ndaki binada okul öncesi eğitime uygun bir şekilde tasarlanan ‘Toroslar Belediyesi  Umay Ana Kreş ve Gündüz  Bakım Evi’, 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete başlamak için son hazırlıklarını tamamladı.

           

 

100 Çocuk Eğitim Görecek”

 

 

1 Ağustos’ta ön kayıtların alınacağı kreşte; çocuğun kendi kendini geliştirebilmesini ve kendine yetebilmesini amaç edinen montessori eğitimi, İngilizce, drama, güzel sanatlar, ebru-seramik ve dans ile robotik kodlama eğitimleri verilecek. Objektif, sözel ve zihinsel testlerin de yapılacağı kreşte; iki ana ve iki ara öğün sunulacak ve isteyen velilere servis imkanı da sağlanacak.

Yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan kreşten;  0-6 yaş arasındaki yaklaşık 100 çocuk faydalanacak. 2 katlı bir binada 60 metrekarelik oluşturulan her sınıfta iki öğretmen görev yapacak. 7.30 ile 18.30 çalışma saatleri arasında çocukların gelişimlerini destekleyici bir hizmet anlayışı ile sosyolog gözetiminde eğitimler verilecek. Aileler çocuklarının kayıtlarını, ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık, sağlık raporu veya aşı kartları ile yaptırabilecek. Öncelik ise Toroslar İlçesi’nde ikamet eden aileler ile çalışan anne ve babalar olacak.

Öte yandan Toroslar Belediyesi Umay Ana Kreş ve Gündüz  Bakım Evi ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0507 512 42 80 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirler.

 

“Geleceğimizin Temellerini Erken Atacağız”

 

            Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek; “Amacımız, çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine destek olmaktır.” dedi.

“Sağlam bir eğitim hayatının temelleri okul öncesi eğitimle atılır.” diyen Başkan Yılmaz; “Bu yüzden okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı olmak adına belediyemiz bünyesinde kreş açıyoruz. Çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri kreşte, çocuklar yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler. Çocuklarımızın bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimini destekleyeceğimiz kreşimizde, geleceğimizin değerli yüzleri çocuklarımıza iyi bakacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.