Toroslarda Yüzme Kurslarının 2’nci etabı başladı.

23.07.2019 - 17:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslarda Yüzme Kurslarının 2’nci etabı başladı.

Toroslar Belediyesi’nin, yaz okulları kapsamında düzenlendiği Yüzme Kurslarının 2’nci etabı başladı.

Türk sporuna yetenekli sporcular kazandırmak amacıyla öğrencilere farklı spor dallarında kurs imkânı sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’da yüzme branşında yetenekli ve başarılı gençlerin yetişmesini hedefliyor. Alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde olimpik yüzme havuzunda verilen yüzme derslerinin 2’nci etabı toplam 4 hafta sürecek. Toroslar İlçesi’nde ikamet eden öğrencilere ücretsiz servis imkanı da sunuluyor. 7-18 yaş aralığında olanların faydalanabileceği yüzme kursunun kayıtları da devam ediyor. İkinci etabı başlayan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler, belediye hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğü’ne başvurularını yapabilecek. Şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ise kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.
Toroslar Belediyesi’nin, yaz okulları kapsamında düzenlendiği Yüzme Kurslarının 2’nci etabı başladı.

Türk sporuna yetenekli sporcular kazandırmak amacıyla öğrencilere farklı spor dallarında kurs imkânı sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’da yüzme branşında yetenekli ve başarılı gençlerin yetişmesini hedefliyor.

Alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde olimpik yüzme havuzunda verilen yüzme derslerinin 2’nci etabı toplam 4 hafta sürecek. Toroslar İlçesi’nde ikamet eden öğrencilere ücretsiz servis imkanı da sunuluyor.

7-18 yaş aralığında olanların faydalanabileceği yüzme kursunun kayıtları da devam ediyor. İkinci etabı başlayan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler, belediye hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğü’ne başvurularını yapabilecek. Şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ise kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.