Toyota’dan Yaza Özel Servis Avantajları

28.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toyota’dan Yaza Özel Servis Avantajları

Toyota sahipleri “özel servis avantajlarıyla” dolu bakım kampanyası ile bu yazın tadını güven içinde çıkaracaklar.

30 Haziran tarihine kadar sürecek olan yaz bakım kampanyası için “Mersin”’de hizmet veren Toyota Plaza “Boranlar”a gelenler, tüm modellerde fren balataları ve diskleri, silecekler ile debriyaj setinde yüzde 25 indirim avantajından yararlanacaklar. 3 yaş ve üzeri modellerde de Toyota Forever indirimlerine ilave olarak filtre paketleri, Toyota Orijinal Motor Yağları ve bujiler yüzde 20 indirimli olurken, bakım işçiliklerinde de yüzde 30 indirim Toyota Plaza “Boranlar”da sizi bekliyor.   Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini yaz bakımı için Toyota Plaza “Boranlar”’a götürmek olacak. Toyota Forever Programına üye olmayan Toyota’lılar, dijital kartlarını Toyota Plaza “Boranlar”da ücretsiz olarak tanımlatarak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilecekler.
Toyota sahipleri “özel servis avantajlarıyla” dolu bakım kampanyası ile bu yazın tadını güven içinde çıkaracaklar.

30 Haziran tarihine kadar sürecek olan yaz bakım kampanyası için “Mersin”’de hizmet veren Toyota Plaza “Boranlar”a gelenler, tüm modellerde fren balataları ve diskleri, silecekler ile debriyaj setinde yüzde 25 indirim avantajından yararlanacaklar. 3 yaş ve üzeri modellerde de Toyota Forever indirimlerine ilave olarak filtre paketleri, Toyota Orijinal Motor Yağları ve bujiler yüzde 20 indirimli olurken, bakım işçiliklerinde de yüzde 30 indirim Toyota Plaza “Boranlar”da sizi bekliyor.

 

Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini yaz bakımı için Toyota Plaza “Boranlar”’a götürmek olacak. Toyota Forever Programına üye olmayan Toyota’lılar, dijital kartlarını Toyota Plaza “Boranlar”da ücretsiz olarak tanımlatarak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.