Toyota Plaza Boranlar’da Fiyat Artışı Yok Büyük Fırsat Kampanyası Var

14.10.2019 - 08:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toyota Plaza Boranlar’da Fiyat Artışı Yok Büyük Fırsat Kampanyası Var

“Mersin” Toyota Plaza “Boranlar”, yılın son çeyreğine eşsiz bir kampanya ile giriyor.

Toyota Plaza "Boranlar", kamu bankaları ile birlikte yerli üretim araçları desteklemek amacıyla hayata geçirilen taşıt finansmanı kampanyası doğrultusunda 50 bin TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranlı kampanyasını devreye aldı.  Yıl sonuna kadar sürecek kampanyaya Türkiye’de üretilen Corolla Flame, Corolla Passion ve tüm Toyota C-HR modelleri dahil olacak. Temmuz ayından bu yana kampanya kapsamındaki modellerde fiyat artışı yapmayan Toyota Plaza "Boranlar" Ekim ayında da aynı fiyatları müşterilerine sunmaya devam edecek.   Hilux Almanın Tam Zamanı   Her türlü yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen Hilux için de avantajların bulunduğu kampanyada; efsanevi pick-up 60 bin TL’ye 12 ay vadede “0” finansman fırsatı ile Toyota Plaza "Boranlar", müşterilerini bekliyor. Ekim ayında ayrıca matrahları yükseltilen hurda indirim avantajları da tüm modeller için sürüyor.   Her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile  Toyota Plaza "Boranlar" da,  ekim kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da sunuluyor. Bilgi için: TOYOTA BORANLAR  Yeni Mahalle G.M.K Bulvarı 33174 Sk.No:1 Mezitli - İçelTel : 0324 3570303Faks : 0324 3570377    
“Mersin” Toyota Plaza “Boranlar”, yılın son çeyreğine eşsiz bir kampanya ile giriyor.

Toyota Plaza "Boranlar", kamu bankaları ile birlikte yerli üretim araçları desteklemek amacıyla hayata geçirilen taşıt finansmanı kampanyası doğrultusunda 50 bin TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranlı kampanyasını devreye aldı.  Yıl sonuna kadar sürecek kampanyaya Türkiye’de üretilen Corolla Flame, Corolla Passion ve tüm Toyota C-HR modelleri dahil olacak. Temmuz ayından bu yana kampanya kapsamındaki modellerde fiyat artışı yapmayan Toyota Plaza "Boranlar" Ekim ayında da aynı fiyatları müşterilerine sunmaya devam edecek.

 

Hilux Almanın Tam Zamanı

 

Her türlü yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen Hilux için de avantajların bulunduğu kampanyada; efsanevi pick-up 60 bin TL’ye 12 ay vadede “0” finansman fırsatı ile Toyota Plaza "Boranlar", müşterilerini bekliyor. Ekim ayında ayrıca matrahları yükseltilen hurda indirim avantajları da tüm modeller için sürüyor.

 

Her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile  Toyota Plaza "Boranlar" da,  ekim kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da sunuluyor.

Bilgi için: TOYOTA BORANLAR  Yeni Mahalle G.M.K Bulvarı 33174 Sk.No:1 Mezitli - İçelTel : 0324 3570303Faks : 0324 3570377

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.