Trafik Akışını Olumsuz Etkileyen Kavşak Kaldırılıyor

01.11.2019 - 15:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Trafik Akışını Olumsuz Etkileyen Kavşak Kaldırılıyor

Mersin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar doğrultusunda Adana Bulvarı ile Kasım Gülek Bulvarı’nın kesişiminde bulunan dönel kavşak Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıyor.

Adana Bulvarı ile Kasım Gülek Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan ve Çatalburun Köpeği heykellerinin bulunduğu dönel kavşak, trafik akışı için tehlike arz ettiği gerekçesiyle UKOME tarafından kaldırma kararı alındı. Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede, kavşak içerisinde bulunan adanın küçük olması ve sığınma alanının olmadığını belirtti.  Kavşağın kaldırılması dönüşlerde zorluk yaşayan araçlar için olumlu sonuçlar doğuracağı bildirildi. Kararın açıklamasının ardından Tarsus Belediyesi ekipleri kavşağın kaldırılması ve gerekli düzenlemelerin yapılması için çalışmalara başladı. Öte yandan, kavşak içerisinde bulanan Çatalburun köpeği heykelleri ise Hayvan Bakım Evi’nin ön kısmına yerleştirilecek.
Mersin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar doğrultusunda Adana Bulvarı ile Kasım Gülek Bulvarı’nın kesişiminde bulunan dönel kavşak Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıyor.

Adana Bulvarı ile Kasım Gülek Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan ve Çatalburun Köpeği heykellerinin bulunduğu dönel kavşak, trafik akışı için tehlike arz ettiği gerekçesiyle UKOME tarafından kaldırma kararı alındı.

Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede, kavşak içerisinde bulunan adanın küçük olması ve sığınma alanının olmadığını belirtti.  Kavşağın kaldırılması dönüşlerde zorluk yaşayan araçlar için olumlu sonuçlar doğuracağı bildirildi. Kararın açıklamasının ardından Tarsus Belediyesi ekipleri kavşağın kaldırılması ve gerekli düzenlemelerin yapılması için çalışmalara başladı.

Öte yandan, kavşak içerisinde bulanan Çatalburun köpeği heykelleri ise Hayvan Bakım Evi’nin ön kısmına yerleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.