TURAB 2. Türk Arap Ekonomi Zirvesi'ne başvurularda bugün son gün!

Ekonomi 10.01.2019 - 10:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB 2. Türk Arap Ekonomi Zirvesi'ne başvurularda bugün son gün!

Türk Arap İş İnsanları Derneği (TURAB) 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiği I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ nin 2.cisini 22 Arap ülkesinden katılımıyla 21-24 ocak 2019 tarihleri arasında Lübnan'da Tripoli (Trablusşam) kentinde düzenliyor. Zirvede ayrıca Lübnan'lı firmalar ile Türk firmaları tam gün B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.Başvurular için 10 Ocak 2019 (bugün) son gün.

Türk Arap İş İnsanları Derneği (TURAB) 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiği  I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ nin 2.cisini  22 Arap ülkesinden katılımıyla 21-24 ocak 2019 tarihleri arasında  Lübnan'da Tripoli (Trablusşam) kentinde düzenliyor. Zirvede ayrıca Lübnan'lı firmalar ile Türk firmaları tam gün B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.  TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Türk- Lübnan iş dünyasını bekleyen önemli iş fırsatlarını barındıran zirvenin bu anlamda çok önem taşımakta olduğunu söyledi. Sunay, "İki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmeye her anlamda hazırız.  Kültür ve coğrafya olarak birbirimize çok yakın olan Lübnan ile ticari ilişkilerimizi ilerletmek ve yeni işbirliği imkanları yaratmak istiyoruz. Adanaʹdan Lübnanʹa direk yaklaşık 50 dakika mesafe ile uçak seferlerinin olması Lübnanlı firmalarla işbirliği fırsatlarını iyi değerlendireceğine inanıyoruz. Türk iş dünyasına ve tecrübelerimize çok ihtiyaçları var. İlkini 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiğimiz  I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ ile Türk Arap iş dünyası ile bu yolda önemli ve başarılı adımlar attık. Gerçekleştireceğimiz ikinci zirve ile bunu pekiştirecek ve çıtayı daha yukarılara taşıyacağız. Lübnan'da düzenleyeceğimiz zirveye katılmak isteyenler için başvurularımız devam etmektedir.  ˮ dedi. Zirveye katılanlar  program dahilinde Lübnan'ın tarihi ve turistik yerlerini içeren dolu dolu bir  tur ile gezme imkanı bulacaklar. Başvurular 10.01.2019 tarihine kadar yapılabilecek. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için telefon ve  adres: 05324704198, www.turabeconomysummit.com  
Türk Arap İş İnsanları Derneği (TURAB) 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiği I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ nin 2.cisini 22 Arap ülkesinden katılımıyla 21-24 ocak 2019 tarihleri arasında Lübnan'da Tripoli (Trablusşam) kentinde düzenliyor. Zirvede ayrıca Lübnan'lı firmalar ile Türk firmaları tam gün B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.Başvurular için 10 Ocak 2019 (bugün) son gün.

Türk Arap İş İnsanları Derneği (TURAB) 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiği  I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ nin 2.cisini  22 Arap ülkesinden katılımıyla 21-24 ocak 2019 tarihleri arasında  Lübnan'da Tripoli (Trablusşam) kentinde düzenliyor. Zirvede ayrıca Lübnan'lı firmalar ile Türk firmaları tam gün B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

 TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Türk- Lübnan iş dünyasını bekleyen önemli iş fırsatlarını barındıran zirvenin bu anlamda çok önem taşımakta olduğunu söyledi. Sunay, "İki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmeye her anlamda hazırız.  Kültür ve coğrafya olarak birbirimize çok yakın olan Lübnan ile ticari ilişkilerimizi ilerletmek ve yeni işbirliği imkanları yaratmak istiyoruz. Adanaʹdan Lübnanʹa direk yaklaşık 50 dakika mesafe ile uçak seferlerinin olması Lübnanlı firmalarla işbirliği fırsatlarını iyi değerlendireceğine inanıyoruz. Türk iş dünyasına ve tecrübelerimize çok ihtiyaçları var. İlkini 11-14 ocak 2018 tarihinde Mersin'de gerçekleştirdiğimiz  I. TÜRK ARAP EKONOMİ ZİRVESİ ile Türk Arap iş dünyası ile bu yolda önemli ve başarılı adımlar attık. Gerçekleştireceğimiz ikinci zirve ile bunu pekiştirecek ve çıtayı daha yukarılara taşıyacağız. Lübnan'da düzenleyeceğimiz zirveye katılmak isteyenler için başvurularımız devam etmektedir.  ˮ dedi.

Zirveye katılanlar  program dahilinde Lübnan'ın tarihi ve turistik yerlerini içeren dolu dolu bir  tur ile gezme imkanı bulacaklar.

Başvurular 10.01.2019 tarihine kadar yapılabilecek.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için telefon ve  adres:

05324704198,

www.turabeconomysummit.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.