TURAB'dan Dijital Dönüşüm Eğitimi

04.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB'dan Dijital Dönüşüm Eğitimi

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) üyelerine ve onların çalışanlarına Dijital Dönüşüm Eğitimi Verdi.TURAB İstanbul üyesi ve Vox Mobil Digital Ajans Genel Müdürü Evren İspir, Dijital Dönüşüm ve alt konularında katılımcılara eğitim verdi.

Kursiyerler, eğitim sertifika programında Dijital Dönüşüm Eğitimi ile çağımızın en büyük endüstriyel devrimi olarak kabul edilen dijitalleşmenin örneklerini, makinelerle olan etkileşimini ve iş yaşamındaki dönüşüm biçimler ele alındı.   TURAB, dijital teknolojiler ve beraberlerinde getirdikleri avantajların yanı sıra, işletme mevcut işgücünün daha hızlı, daha verimli olmasını ve verimliliği büyük ölçüde artırmanın yanı sıra işletmelere müşteri deneyimini geliştirme konusunda geniş fırsatlar sunan Dijital dönüşüm ile ilgili üyelerine ve onların çalışanlarına eğitim verdi..   Kursiyerlere, eğitim sertifika programında Dijital Dönüşüm Eğitimi ile çağımızın en büyük endüstriyel devrimi olarak kabul edilen dijitalleşmenin örneklerini, makinelerle olan etkileşimini ve iş yaşamındaki dönüşüm biçimleri  anlatıldı.   Böylece eğitimlerle dijital dönüşümün tüm hatlarıyla bilinmesi amaçlanıyor. Böylelikle nesnelerin interneti, bulut bilişim, günlük yaşama yansımaları, e- ticaret, e - ihracat, büyük veri, izinli veri oluşturma yöntemleri, web tabanlı uygulama biçimleri, uluslar arası iş yansımaları ve pazarlama teknikleri vb… gibi konularda kursiyerler bilgilendirildi.   Eğitim sonrası kursiyerler 1 ay sürecek  planlama süreci sonrasında sertifikaları verilecek.    
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) üyelerine ve onların çalışanlarına Dijital Dönüşüm Eğitimi Verdi.TURAB İstanbul üyesi ve Vox Mobil Digital Ajans Genel Müdürü Evren İspir, Dijital Dönüşüm ve alt konularında katılımcılara eğitim verdi.

Kursiyerler, eğitim sertifika programında Dijital Dönüşüm Eğitimi ile çağımızın en büyük endüstriyel devrimi olarak kabul edilen dijitalleşmenin örneklerini, makinelerle olan etkileşimini ve iş yaşamındaki dönüşüm biçimler ele alındı.

 

TURAB, dijital teknolojiler ve beraberlerinde getirdikleri avantajların yanı sıra, işletme mevcut işgücünün daha hızlı, daha verimli olmasını ve verimliliği büyük ölçüde artırmanın yanı sıra işletmelere müşteri deneyimini geliştirme konusunda geniş fırsatlar sunan Dijital dönüşüm ile ilgili üyelerine ve onların çalışanlarına eğitim verdi..

 

Kursiyerlere, eğitim sertifika programında Dijital Dönüşüm Eğitimi ile çağımızın en büyük endüstriyel devrimi olarak kabul edilen dijitalleşmenin örneklerini, makinelerle olan etkileşimini ve iş yaşamındaki dönüşüm biçimleri  anlatıldı.

 

Böylece eğitimlerle dijital dönüşümün tüm hatlarıyla bilinmesi amaçlanıyor. Böylelikle nesnelerin interneti, bulut bilişim, günlük yaşama yansımaları, e- ticaret, e - ihracat, büyük veri, izinli veri oluşturma yöntemleri, web tabanlı uygulama biçimleri, uluslar arası iş yansımaları ve pazarlama teknikleri vb… gibi konularda kursiyerler bilgilendirildi.

 

Eğitim sonrası kursiyerler 1 ay sürecek  planlama süreci sonrasında sertifikaları verilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.