TUVTÜRK Mezitli’ye Araç Muayene İstasyonu Açıyor

02.03.2021 - 09:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TUVTÜRK Mezitli’ye Araç Muayene İstasyonu Açıyor

Mezitli’de yaşanan değer artışı ve yoğunlaşma kente olan ilginin artmasını sağladı. Oluşan bu ilgi üzerine harekete geçen Mezitli Belediyesi, Mezitlililerin araçlarını muayene ettirebilmesinin önünü açtı.

Mezitli Belediyesi ve Adana-İçel-Hatay Araç Muayene Hizmetleri Yapım ve İşletim A. Ş. (TUVTÜRK) arasında yapılan protokol ile Mezitli’ye araç muayene istasyonu açılmasına karar verildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve TUVTÜRK Genel Müdürü Naci Menteş’in imzaladığı protokol uyarında Mezitli Deresi Güneş Park’ın kuzeyinde açılacak istasyon haftada 6 gün hizmet verecek. Araç muayene istasyonu yapılacağı haberi muayene için çevre il ve ilçelere gitmek durumunda kalan Mezitlilileri sevindirdi. TUVTÜRK Genel Müdür Yardımcısı Erkan Dinç ve Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu anlaşma ile istasyonun; Mart ayı itibariyle hizmete girmesi planlandı. Araç muayene hizmetini kente yaşayanların ayağına getirdiklerini ifade eden TÜVTÜRK Genel Müdürü Naci Menteş “Mezitli halkına daha yakın olabilmek adına seyyar istasyonumuzu sabit hale getirip hizmete sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun bundan sonra Mezitli halkı kendisine daha yakın bir mekânda hizmet alabilecek. Belediye yönetimi bize bu konuda çok yardımcı oldu. Her konuda desteklerini gördük, halka hizmet noktasında belediyemizle birlikte projeyi yakın zamanda usulüyle sonuçlandıracağız” dedi. Mezitli’nin her geçen gün daha gelişip büyüdüğüne dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Yaptığımız bu anlaşma ile Mezitlilileri çok önemli bir zaman ve para kaybından kurtarmış oluyoruz. Artık TÜVTÜRK; vatandaşlarımızın başka ilçelere gitmesine gerek kalmadan, ilçemizde de hizmet verecek. Konum olarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Kültür Merkezimizin kuzey-batısında, Mezitli deresi kenarında Mart ayı sonunda faaliyete girecektir” diye konuştu.
Mezitli’de yaşanan değer artışı ve yoğunlaşma kente olan ilginin artmasını sağladı. Oluşan bu ilgi üzerine harekete geçen Mezitli Belediyesi, Mezitlililerin araçlarını muayene ettirebilmesinin önünü açtı.

Mezitli Belediyesi ve Adana-İçel-Hatay Araç Muayene Hizmetleri Yapım ve İşletim A. Ş. (TUVTÜRK) arasında yapılan protokol ile Mezitli’ye araç muayene istasyonu açılmasına karar verildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve TUVTÜRK Genel Müdürü Naci Menteş’in imzaladığı protokol uyarında Mezitli Deresi Güneş Park’ın kuzeyinde açılacak istasyon haftada 6 gün hizmet verecek. Araç muayene istasyonu yapılacağı haberi muayene için çevre il ve ilçelere gitmek durumunda kalan Mezitlilileri sevindirdi.

TUVTÜRK Genel Müdür Yardımcısı Erkan Dinç ve Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu anlaşma ile istasyonun; Mart ayı itibariyle hizmete girmesi planlandı.

Araç muayene hizmetini kente yaşayanların ayağına getirdiklerini ifade eden TÜVTÜRK Genel Müdürü Naci Menteş “Mezitli halkına daha yakın olabilmek adına seyyar istasyonumuzu sabit hale getirip hizmete sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun bundan sonra Mezitli halkı kendisine daha yakın bir mekânda hizmet alabilecek. Belediye yönetimi bize bu konuda çok yardımcı oldu. Her konuda desteklerini gördük, halka hizmet noktasında belediyemizle birlikte projeyi yakın zamanda usulüyle sonuçlandıracağız” dedi.

Mezitli’nin her geçen gün daha gelişip büyüdüğüne dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Yaptığımız bu anlaşma ile Mezitlilileri çok önemli bir zaman ve para kaybından kurtarmış oluyoruz. Artık TÜVTÜRK; vatandaşlarımızın başka ilçelere gitmesine gerek kalmadan, ilçemizde de hizmet verecek. Konum olarak önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Kültür Merkezimizin kuzey-batısında, Mezitli deresi kenarında Mart ayı sonunda faaliyete girecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.