Vahap Seçer 23 Nisan'ı kutladı

22.04.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahap Seçer 23 Nisan'ı kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Seçer mesajında "“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Özümseyerek Büyüyen Çocuklarımız; Barış İçinde Bir Dünyanın Kurulmasında Önemli Roller Üstleneceklerdir” dedi

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi: “23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini yine kendisinin belirleyeceği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı tarihimizin dönüm noktalarından birisidir. Aziz milletimizin yokluk ve güçlük içerisinde verdiği istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kurulduğu ilk günden itibaren aldığı tarihi kararlarla ulus egemenliğine dayanan Cumhuriyet yönetiminin oluşturulması, çağdaşlaşma ve aydınlanma çabalarının başarıya ulaşmasında hayati bir rol oynamıştır. Gücünü milletine duyduğu güvenden alan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel günü çocuklara armağan etmesi, onlara duyduğu sevgi ve güvenin de sarsılmaz bir ifadesidir. En değerli varlığımız olan çocuklarımız, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırma yolundaki en büyük güvencemizdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anlamını bir kez daha tüm değerleriyle özümseyerek büyüyen çocuklarımız; geçmişten aldıkları güçle geleceği şekillendirecek, özgür ve refah içinde Türkiye'de büyüyerek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizdeki tüm çocuklarımızın kendisine ve çevresine saygılı, özgür düşünebilen, sosyal ve sorumluluk sahibi birer birey olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Kuracağımız Kadın ve Çocuk Daire Başkanlığı ile çocuklarımıza, Mersin’de çocuk olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu sonuna kadar hissettireceğiz. Çünkü bir çocuk güler, dünya değişir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Mustafa Kemal Atatürk ile bize bu vatanı armağan eden tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazi Meclisimiz’in açılışının 99’uncu yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Seçer mesajında "“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Özümseyerek Büyüyen Çocuklarımız; Barış İçinde Bir Dünyanın Kurulmasında Önemli Roller Üstleneceklerdir” dedi

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:

“23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini yine kendisinin belirleyeceği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı tarihimizin dönüm noktalarından birisidir.

Aziz milletimizin yokluk ve güçlük içerisinde verdiği istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kurulduğu ilk günden itibaren aldığı tarihi kararlarla ulus egemenliğine dayanan Cumhuriyet yönetiminin oluşturulması, çağdaşlaşma ve aydınlanma çabalarının başarıya ulaşmasında hayati bir rol oynamıştır.

Gücünü milletine duyduğu güvenden alan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel günü çocuklara armağan etmesi, onlara duyduğu sevgi ve güvenin de sarsılmaz bir ifadesidir. En değerli varlığımız olan çocuklarımız, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırma yolundaki en büyük güvencemizdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı anlamını bir kez daha tüm değerleriyle özümseyerek büyüyen çocuklarımız; geçmişten aldıkları güçle geleceği şekillendirecek, özgür ve refah içinde Türkiye'de büyüyerek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizdeki tüm çocuklarımızın kendisine ve çevresine saygılı, özgür düşünebilen, sosyal ve sorumluluk sahibi birer birey olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Kuracağımız Kadın ve Çocuk Daire Başkanlığı ile çocuklarımıza, Mersin’de çocuk olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu sonuna kadar hissettireceğiz.

Çünkü bir çocuk güler, dünya değişir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Mustafa Kemal Atatürk ile bize bu vatanı armağan eden tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazi Meclisimiz’in açılışının 99’uncu yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.