Vahap Seçer’den İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Mektup

Siyaset 28.03.2019 - 19:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahap Seçer’den İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Mektup

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, 31 Mart seçimlerinde ilk oylarını kullanacak olan genç seçmenlere mektup yazdı.

İlk kez oy kullanacak gençlerin ev adreslerine gönderilen mektupta Vahap Seçer,  belediye başkanlığı döneminin gençlere güvenen ve onlara yatırım yapan huzurlu, mutlu ve başarılı yıllar olarak tarihe geçeceğini ifade etti. Mersin’in daha çok gelişmesi ve kalkınması için gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Vahap Seçer, “Mersin sana bu imkanı verecek, sen de Mersin’e değer katacaksın. Bizi başarılı ve mutlu bir geleceğe ulaştıracak temel stratejimiz hazır. Birlikte el ele verirsek; Mersin’de İleri Teknoloji Kampüsü’nü kuracağız. Bu kampüsteki atölyelerimizde, istihdam olanakları geliştirerek, kentimizin ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak yeni projeleri birlikte uygulamaya koyacağız. Yüksek katma değerli ürün, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini gerçekleştireceğiz. Senin ve arkadaşlarının kent yaşamındaki rollerinin daha çok zenginleşmesi için destekler sağlayacağız. İnternet erişiminin ücretsiz olacağı Gençlik Etkinlik Merkezleri’ni kuracağız. Bu merkezlerde, okul ve çalışma hayatının dışında kalan zamanlarında kültür, sanat, spor ve mesleki-kariyer gelişimin için yeni olanaklara sahip olacaksın. Üniversite sınavına hazırlanıyorsan destek kursların, sana özel danışma rehberin olacak. Üniversite öğrencisi isen belediyenin bursundan yararlanacaksın” dedi. Mektubunda gençlere güvendiğini ve inandığını vurgulayan Vahap Seçer, “Eğer sen de huzurlu bir kentte yaşamak, halkçı bir belediyecilikle tanışmak istiyorsan vereceğin oy ile el ele, gönül gönüle verelim. Daha çok çalışalım, daha çok üretelim. Birlikte başarıp, birlikte yaşayıp, birlikte yönetelim. Umudu büyütmek için ‘Ben de varım’ diyorsan; Haydi o zaman! En içten sevgilerimle” ifadelerini kullandı.   ,  
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, 31 Mart seçimlerinde ilk oylarını kullanacak olan genç seçmenlere mektup yazdı.

İlk kez oy kullanacak gençlerin ev adreslerine gönderilen mektupta Vahap Seçer,  belediye başkanlığı döneminin gençlere güvenen ve onlara yatırım yapan huzurlu, mutlu ve başarılı yıllar olarak tarihe geçeceğini ifade etti.

Mersin’in daha çok gelişmesi ve kalkınması için gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Vahap Seçer, “Mersin sana bu imkanı verecek, sen de Mersin’e değer katacaksın. Bizi başarılı ve mutlu bir geleceğe ulaştıracak temel stratejimiz hazır. Birlikte el ele verirsek; Mersin’de İleri Teknoloji Kampüsü’nü kuracağız. Bu kampüsteki atölyelerimizde, istihdam olanakları geliştirerek, kentimizin ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak yeni projeleri birlikte uygulamaya koyacağız. Yüksek katma değerli ürün, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini gerçekleştireceğiz. Senin ve arkadaşlarının kent yaşamındaki rollerinin daha çok zenginleşmesi için destekler sağlayacağız. İnternet erişiminin ücretsiz olacağı Gençlik Etkinlik Merkezleri’ni kuracağız. Bu merkezlerde, okul ve çalışma hayatının dışında kalan zamanlarında kültür, sanat, spor ve mesleki-kariyer gelişimin için yeni olanaklara sahip olacaksın. Üniversite sınavına hazırlanıyorsan destek kursların, sana özel danışma rehberin olacak. Üniversite öğrencisi isen belediyenin bursundan yararlanacaksın” dedi.

Mektubunda gençlere güvendiğini ve inandığını vurgulayan Vahap Seçer, “Eğer sen de huzurlu bir kentte yaşamak, halkçı bir belediyecilikle tanışmak istiyorsan vereceğin oy ile el ele, gönül gönüle verelim. Daha çok çalışalım, daha çok üretelim. Birlikte başarıp, birlikte yaşayıp, birlikte yönetelim. Umudu büyütmek için ‘Ben de varım’ diyorsan; Haydi o zaman! En içten sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

 

,

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.