Vahap Seçer Tarsus'ta vatandaşlarla buluştu

Siyaset 12.01.2019 - 20:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vahap Seçer Tarsus'ta vatandaşlarla buluştu

Seçer, '31 mart 2019 'da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'ye kazandıracağız. Ben secimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım. Seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım. Yatırım yapacak fabrika sahaları açacağız. Bunun öncülüğünü yapacağız. Önce ekonomi, önce işsizlik." dedi

Sedat Yılmaz/inovatifhaber CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer bugün Tarsus'ta halka seslendi. İl binası önünde Tarsuslulara seslenen Seçer, öncelikli konularının kentin ekonomisini yükseltip,  işsizliği çözmek olduğunu söyledi. CHP Milletvekili Cengiz Gökçel, Tarsus ilçe başkanı Ali İlk , Tarsus Belediye Başkan aday adayları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen buluşmada Seçer, " Ben hayatımın hiç bir anında samimiyetin, iyi niyetin, emeğin alın terinin boşe çıktığını görmedim. İyi niyetle, samimiyetle i isteyerek hizmet etme aşkıyla çalıştım. Mersin Büyükşehir adayıyım . Tarsus'luyum. Köklerimle de övünç duyuyorum. Anamur'dan Tarsus'a kadar, bütün hemşehrilerime, Allahın yarattığı her türlü varlığa hizmet için geliyorum. CHP Mustafa Kemal'in partisidir. Kuvayi Milliyenin partisidir.Yüz yıllık çınarın içindeki önce kurtları temizlememiz lazım. O yüzyıllık çınarı kurtarmamız lazım. Bu kentte siyaset yaptım. Çoluğumun çocuğumun rızkı için çalıştım kazandım. Yokluk ve yoksulluk dönemlerimde hem partimin hem de kendimin elimle direklere bayrak astım. İlçe başkanı olarak milletvekili adayımın afişini astım. parti kültürü terbiyesini bilirim.   CHP bana çok şeyler verdi. Ben ve ailem CHP'nin hep emrinde olacağız. Biz hedefimizi koyduk. 31 mart 2019 'da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'ye kazandıracağız. Ben secimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım. Seçimi kazanmak için  herşeyi yapacağım. Ben sadece CHP'nin oyunu istemiyorum. Herkesin oyuna talibim. Ben Anadoluyum. Bu ülkeye, Mersin'e hizmet etmek istiyorum. "dedi. Bu kentte yoksulların ve  işsizlerin olduğunu ifade eden Seçer, "İnsanlar aç. Bu memlekette , bu kentte Tarsus'ta Anamur'da, Gülnar'da hala sorun yaşıyorsak, demek ki bugüne kadar yapılmamış olanlar var. İşte bu yapılmamış olanları yapmaya geleceğim. Fakire fukaraya makarna, şeker veriyorlar. Oylarını alıyorlar. Bunlara katılmıyorum. Ben belediyenin kasasını sonuna kadar yoksullara açacağım. Onların parasını onlara vereceğim. Benim kapım ranta kapalı olacak. Bu memleketin kaynakları var. Mersin, Tarsus gibi kentler bulamazsınız. Allah Mersin'e her şeyi vermiş. Bütün potansiyelleri açığa çıkaracağız. Yatırım belediyeciliği yapacağız. Yatırım yapacak fabrika sahaları açacağız. Tarsus'a organize tarım ve gıda bölgeleri ve bütün ihtisas sanayi bölgelerini kurduracağız. Bunun öncülüğünü yapacağız. Önce ekonomi, önce işsizlik."dedi Belediye başkanı olduğunda alevisi, sünnisi, Türk'üde , kürdü de, arabı da çerkezi de, Türkmenin de kendisini iyi hissedeceğini belirten Seçer, " Bizim "Vahap babamız var" diyecekler. Biz burada öteki değiliz. Bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğim.  Herkesi kardeşim olarak göreceğim. Bunun sözünü veriyorum. Seçim günü sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Kimseden korkmayacağız. Bu sefer "atı alan Üsküdar'ı geçmeyecek" dedi.            
Seçer, '31 mart 2019 'da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'ye kazandıracağız. Ben secimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım. Seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım. Yatırım yapacak fabrika sahaları açacağız. Bunun öncülüğünü yapacağız. Önce ekonomi, önce işsizlik." dedi

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer bugün Tarsus'ta halka seslendi. İl binası önünde Tarsuslulara seslenen Seçer, öncelikli konularının kentin ekonomisini yükseltip,  işsizliği çözmek olduğunu söyledi.

CHP Milletvekili Cengiz Gökçel, Tarsus ilçe başkanı Ali İlk , Tarsus Belediye Başkan aday adayları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen buluşmada Seçer, " Ben hayatımın hiç bir anında samimiyetin, iyi niyetin, emeğin alın terinin boşe çıktığını görmedim. İyi niyetle, samimiyetle i isteyerek hizmet etme aşkıyla çalıştım. Mersin Büyükşehir adayıyım . Tarsus'luyum. Köklerimle de övünç duyuyorum. Anamur'dan Tarsus'a kadar, bütün hemşehrilerime, Allahın yarattığı her türlü varlığa hizmet için geliyorum. CHP Mustafa Kemal'in partisidir. Kuvayi Milliyenin partisidir.Yüz yıllık çınarın içindeki önce kurtları temizlememiz lazım. O yüzyıllık çınarı kurtarmamız lazım. Bu kentte siyaset yaptım. Çoluğumun çocuğumun rızkı için çalıştım kazandım. Yokluk ve yoksulluk dönemlerimde hem partimin hem de kendimin elimle direklere bayrak astım. İlçe başkanı olarak milletvekili adayımın afişini astım. parti kültürü terbiyesini bilirim.   CHP bana çok şeyler verdi. Ben ve ailem CHP'nin hep emrinde olacağız. Biz hedefimizi koyduk. 31 mart 2019 'da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'ye kazandıracağız. Ben secimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım. Seçimi kazanmak için  herşeyi yapacağım. Ben sadece CHP'nin oyunu istemiyorum. Herkesin oyuna talibim. Ben Anadoluyum. Bu ülkeye, Mersin'e hizmet etmek istiyorum. "dedi.

Bu kentte yoksulların ve  işsizlerin olduğunu ifade eden Seçer, "İnsanlar aç. Bu memlekette , bu kentte Tarsus'ta Anamur'da, Gülnar'da hala sorun yaşıyorsak, demek ki bugüne kadar yapılmamış olanlar var. İşte bu yapılmamış olanları yapmaya geleceğim. Fakire fukaraya makarna, şeker veriyorlar. Oylarını alıyorlar. Bunlara katılmıyorum. Ben belediyenin kasasını sonuna kadar yoksullara açacağım. Onların parasını onlara vereceğim. Benim kapım ranta kapalı olacak. Bu memleketin kaynakları var. Mersin, Tarsus gibi kentler bulamazsınız. Allah Mersin'e her şeyi vermiş. Bütün potansiyelleri açığa çıkaracağız. Yatırım belediyeciliği yapacağız. Yatırım yapacak fabrika sahaları açacağız. Tarsus'a organize tarım ve gıda bölgeleri ve bütün ihtisas sanayi bölgelerini kurduracağız. Bunun öncülüğünü yapacağız. Önce ekonomi, önce işsizlik."dedi

Belediye başkanı olduğunda alevisi, sünnisi, Türk'üde , kürdü de, arabı da çerkezi de, Türkmenin de kendisini iyi hissedeceğini belirten Seçer, " Bizim "Vahap babamız var" diyecekler. Biz burada öteki değiliz. Bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğim.  Herkesi kardeşim olarak göreceğim. Bunun sözünü veriyorum. Seçim günü sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Kimseden korkmayacağız. Bu sefer "atı alan Üsküdar'ı geçmeyecek" dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.