Vali Ali İhsan Su'nun 23 Nisan'ı kutladı

23.04.2019 - 09:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Ali İhsan Su'nun 23 Nisan'ı kutladı

Vali Ali İhsan Su' yayınladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Vali Ali İhsan Su' yayınladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Su, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin sembolü, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun göstergesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği kurtuluş mücadelesini büyük bir zaferle sonuçlandırarak kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kıran Milletimiz, TBMM’nin açılışı ile de egemenliği ve milli iradesi üzerinde hiçbir gücü asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Büyük Önder; bağımsızlık mücadelemizin ve milli egemenliğimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş yıl dönümü olan bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan ederek onlara duyduğu güveni de göstermiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da, Atatürk’ün kendilerine duyduğu bu güvenden hareketle; ülkemizi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak çok daha üst seviyelere taşıyacaklarına, milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin de üzerine çıkaracaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Kuruluş yıl dönümünü, çocuklarımızın ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Vali Ali İhsan Su' yayınladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Vali Ali İhsan Su' yayınladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Su, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin sembolü, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun göstergesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği kurtuluş mücadelesini büyük bir zaferle sonuçlandırarak kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kıran Milletimiz, TBMM’nin açılışı ile de egemenliği ve milli iradesi üzerinde hiçbir gücü asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Büyük Önder; bağımsızlık mücadelemizin ve milli egemenliğimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş yıl dönümü olan bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan ederek onlara duyduğu güveni de göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da, Atatürk’ün kendilerine duyduğu bu güvenden hareketle; ülkemizi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak çok daha üst seviyelere taşıyacaklarına, milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin de üzerine çıkaracaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Kuruluş yıl dönümünü, çocuklarımızın ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.