Vali Ali İhsan Su Ramazan Bayramını kutladı

31.05.2019 - 20:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Ali İhsan Su Ramazan Bayramını kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Su, mesajında şu ifadelere yer verdi: Barış, kardeşlik ve dostluk duygularının en güzel şekilde harmanlandığı, sevgi ve saygı atmosferinin herkesin gönlünde hâkim kılındığı, yüce milletimizin en belirleyici vasıflarından olan yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin doruğa çıktığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnancımızda ve kültürümüzde apayrı bir yeri ve önemi olan bayramlarımızı taşıdığı anlam ve manaya uygun olarak yaşamaya, bu özel günün gelecek nesillerimizin hafızasında hoş bir tat bırakacak şekilde yaşatmaya her bir fert olarak büyük özen göstermeliyiz. Bu sebeple bayram süresince başta anne-babalarımız olmak üzere aile büyüklerimizin ellerini öpmeye ve hayır dualarını almaya, küçüklerimizin sevinçlerine sevinç katacak tutum ve davranışlarda bulunmaya, dost, akraba ve komşularımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışarak bayramı hakkıyla idrak etmeliyiz. Yine aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ederek her zaman onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Yetimlerin, öksüzlerin, kimsesizlerin bu bayram vesilesiyle gönüllerini alarak onları da bayram sevincine ortak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Mersinli hemşehrilerimin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Mersin Valisi Ali İhsan Su,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su,Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Su, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Barış, kardeşlik ve dostluk duygularının en güzel şekilde harmanlandığı, sevgi ve saygı atmosferinin herkesin gönlünde hâkim kılındığı, yüce milletimizin en belirleyici vasıflarından olan yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin doruğa çıktığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İnancımızda ve kültürümüzde apayrı bir yeri ve önemi olan bayramlarımızı taşıdığı anlam ve manaya uygun olarak yaşamaya, bu özel günün gelecek nesillerimizin hafızasında hoş bir tat bırakacak şekilde yaşatmaya her bir fert olarak büyük özen göstermeliyiz.

Bu sebeple bayram süresince başta anne-babalarımız olmak üzere aile büyüklerimizin ellerini öpmeye ve hayır dualarını almaya, küçüklerimizin sevinçlerine sevinç katacak tutum ve davranışlarda bulunmaya, dost, akraba ve komşularımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışarak bayramı hakkıyla idrak etmeliyiz.

Yine aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ederek her zaman onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Yetimlerin, öksüzlerin, kimsesizlerin bu bayram vesilesiyle gönüllerini alarak onları da bayram sevincine ortak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mersinli hemşehrilerimin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.